Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB Romania 03.02.2018. Etapa a 23 a programează partida dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB, de la ora 20:45. Cele două echipe se află la cei doi poli ai clasamentului, FCSB pe locul 2 cu 47 de puncte și Gaz Metan pe locul 12 cu 15 puncte, așadar o distanță de 32 de puncte.

Meciul este pe hârtie unul dezechilibrat, având în vedere și diferența de valoare dintre cele două loturi. Dacă ne uităam pe banca tehnică, lucrurile stau mai bine pentru medieșeni, Cristi Pustai având o experiență net superioară omologului său de pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică. Rămâne să aflăm la ora meciului ce o să conteze din toate acestea. Echipa lui Pustai s-a impus cu 3-1 în faţa lui NK Veres Rivne, locul 5 din prima ligă ucraineană, în ultimul amical din această iarnă. Echipa folosită a fost următoarea:  Greab – Creţu, Constantin, Sîrghi, Popovici – Chamed, Rosado, Diogo, Caiado – Rondson, Olaru.

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB Romania 03.02.2018

De partea cealaltă FCSB s-a mișcat bine pe piața transferurilor, venind la echipă: Găman (liber de contract), Moruțan (Botoșani, din vară) şiTănase (liber de contract). La capitolul plecări, FCSB a renunţat la destul de mulți jucători:  Achim (Botoșani), Pleașcă şi Daniel Benzar (ambii la Voluntari), Golofca (Botoșani),  De Amorim (Kayserispor), Nicola (Dacia Unirea Brăila) şi Niță (Sparta Praga). Sunt zvonuri care îl dau și pe bizonul’’ Gnohere ca și plecat de la echipă. La acest meci o să mizăm pe dorința Mediașului de a mai aduna câteva puncte, până la începutul playout-ului.

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB Romania 03.02.2018

La o cotă incredibilă de 2.40, pariul nostru este ambele echipe marchează în meci. În ultimele 5 jocuri disputate acasă, Gazul a marcat de fiecare dată împotriva FCSB-ului. Plecarea lui Niță la Sparta Praga este de asemenea o pierdere importantă pentru echipa bucureșteană, Nicolae Dică declarând: “Noi am pierdut 30/40% din valoarea echipei”.

Gaz Metan – FCSB GG @ 2.40

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal