Ponturi pariuri Chiajna – Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare joacă un meci capital pentru calificarea în playoff, împotriva Concordiei Chiajna, de la ora 20.45, în direct pe Telekom Sport 1.

Ponturi pariuri Chiajna – Dinamo

Pe locul 7 în campionat, echipa lui Vasile Miriuță este obligată să învingă în această rundă cu numărul 24 din Liga I. Cu atât mai mult cu cât joacă cu FCSB și Astra în ultimele două etape din sezonul regulat. Echipa este în acest moment la un punct în spatele locurilor de play-off, însă poate profita de duelul direct dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași, două dintre contracandidatele pentru calificarea în runda decisivă pentru campionat. Istoria nu ține deloc cu echipa din Ștefan cel Mare. Deși la general, câinii stau mai bine, meciurile recente au arătat o superioritate a ilfovenilor. Concordia nu a pierdut niciodată în ultimele cinci meciuri, în care a obținut patru victorii și o remiză. În partida din tur, Concordia s-a impus cu un incredibil 3-2 în Ștefan cel Mare, după ce a revenit de la 0-1 și 1-2.

Ponturi pariuri Chiajna – Dinamo

Vorbind despre forma recentă a echipei antrenate de Vasile Miriuță, trebuie să menționăm că ea a pierdut un singur meci în ultimele șapte etape, 0-2 cu liderul CFR Cluj. Totuși, cel mai recent, Dinamo a bifat două remize: 0-0 cu ACS Poli Timișoara, în ultima etapă a anului trecut, respectiv 2-2 cu CSU Craiova, în prima etapă a lui 2018. Ce a impresionat cu adevărat la echipa din Ștefan cel Mare a fost apetitul ofensiv arătat în ultima perioadă. Cu excepția meciului mai sus menționat cu ACS Poli, elevii lui Vasile Miriuță au marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele cinci partide.

Ponturi pariuri Chiajna – Dinamo

Partida de luni are o importanță deosebită și pentru Concordia Chiajna. Echipa lui Ion Moldovan este pe locul 11 în clasamentul din Liga I, iar avansul față de locurile de baraj/retrogradare s-a diminuat la numai șase puncte. Înjumătățită odată cu intrarea în play-off, această diferență i-ar putea duce pe ilfoveni în lupta pentru menținerea în primul eșalon. În campionat, Chiajna vine după o serie de trei meciuri fără victorie, din care a obținut un singur punct. A fost un 0-3 cu Viitorul, urmat de un 1-1 cu Gaz Metan Mediaș, în ultima etapă a anului trecut. Concordia a ratat și startul în noul an – a pierdut cu 0-2 în deplasarea de la Cluj, cu liderul CFR.

Pontul Zilei 08.02.2018

Chiajna – Dinamo 2 @ 1,52

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal