Ponturi pariuri Deportivo – Betis. Este ultima confruntare din etapa cu numarul 23 din la Liga si se disputa luni seara, de la ora 22:00, in direct pe canatul Telekom Sport 2. 

Ponturi pariuri Deportivo – Betis

Deportivo a suferit o înfârngere grea etapa precedentă, pierzând cu 0-5 împotriva lui Real Sociedad. După această confruntare, conducerea lui Deportivo l-a demis pe vechiul antrenor, Cristobal Parralo, și l-a instalat pe Clarence Seedorf. Poate fi un soc pozitiv pentru gruparea din Galicia. Depor are nevoie de o urmă de speranță întrucât a căzut penultimul loc al clasamentului! În momentul de față, gruparea din La Coruna are o serie de șapte meciuri consecutive fără victorie, timp în care a înregistrat cinci înfrângeri și două rezultate de egaliate. Pentru meciul cu Betis, Seedorf îl va avea la dispoziție pe Florin Andone. Acesta a fost suspendat în meciul cu Real Sociedad din cauza cumului de cartonașe galbene. El avea evoluții excelente înainte de această pedeapsă, reușind să marcheze patru goluri în cinci meciuri!

Ponturi pariuri Deportivo – Betis

Ar fi trebui să avem un duel al românilor, însă Alin Toșca a fost împrumutat în această iarnă la Benevento, în Serie A. Betis se află la jumătatea clasamentului, pe locul zece, însă în ultima perioadă a slăbit serios ritmul față de începutul sezonului. Noul antrenor al lui Deportivo are trei jucatori indisponibili pentru această confruntare: Bicho, Mosquera și Sidnei sunt accidentați. De partea cealaltă, Betis stă ceva mai prost în ceea ce privește ”grosimea” lotului. Nu mai puțin de cinci jucători vor lipsi pe ”Riazor”: Barragan, Campbell, Feddal, Sanabria si Adan au probleme medicale. La această confruntare mizăm că ambele echipe vor marca, la o cotă de 1,52. Baftă!

 

Deportivo – Betis GG @ 1,52

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal