Ponturi pariuri Dortmund – Atalanta. Este unul din meciurile frumoase pe care le vom vedea joi în Liga Europa. Dortmund si-a mai revenit dupa un debut dezastruos de sezon, în timp ce Atalanta traversează o perioadă bună. Confruntarea are loc de la ora 20:00.

Ponturi pariuri Dortmund – Atalanta

Dortmund s-a învățat să evolueze cu jumătate de lot la dispoziție. În acest moment, antrenorul Peter Stoger nu poate conta pe noua jucători de câmp: Sancho, Yarmolenko, Kagawa, Durm, Sokratis, Schmelzer, Dode, Philipp și Guerreiro sunt accidentți. De partea cealalta, italienii n-au trei jucători la dispoziție: Rizzo, Caldara și Gomez. În momentul în care bookmakerii au publicat oferta, cota pentru victoria lui Dortmund era mai mică – 1,57. Acum a crescut până la 1,77. Nu avem de gând să jucăm pe victoria nemților, mai ales că aceștia au avut multe remize în 2018. Nu mai puțin de trei astfel de rezultate: 2-2 cu Freiburg, 1-1 cu Hertha Berlin și 0-0 cu Wolfsburg.

Ponturi pariuri Dortmund – Atalanta

Un alt pericol pentru ”1 solist” este forma pe care o traversează gruparea din Bergamo pe teren străin. Mai exact, Atalanta este neînvinsă în ultimele opt meciuri disputate ”afară”. În tot acest timp, italienii au reușit șase victorii și două rezultate de egalitate. Patru din aceste victorii au fost reușite împotriva unor formații ”grele” ca Roma, Napoli, AC Milan și Everton. Dortmund este inconstantă pe teren propiu, ceva de neconceput în urmă cu două sezoane, când echipa defila. Borussia și Atalanta s-au mai întâlnit o singură dată într-un meci direct. Se întâmpla în 2015, într-un meci amical. Atunci, italienii s-au impus cu 1-0. Îți recomandăm să mizezi pe un meci cu minimum trei goluri. Dortmund rămâne o echipă ofensivă și va încerca să rezolve calificarea încă din tur, întrucât la Bergamo va fi foarte greu.

Dortmund – Atalanta Peste 2,5 @ 1,73

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal