Ponturi pariuri Porto – Liverpool. Ziua de miercuri vine cu noi meciuri din prima manșă a optimilor de finală UEFA Champions League. La partida dintre Porto și Liverpool vă recomandăm să pariați „1X”.

Ponturi pariuri Porto – Liverpool

Liderul din campionatul Portugaliei, FC Porto vine după o serie de trei victorii consecutive, în care a marcat opt goluri și a primit unul singur: 3-1 cu Braga, 1-0 cu Sporting și 4-0 cu Chaves. Altfel, echipa antrenată de Sergio Conceicao nu a pierdut niciun meci în campionat în acest sezon. Iar în toate competițiile a pierdut doar trei meciuri: 1-3 cu Beșiktaș și 2-3 cu Leipzig în grupele UEFA Champions League, respectiv o înfrângere la loviturile de departajare cu Sporting, în Cupa Portugaliei. Porto nu este doar o echipă care se apără foarte bine, ci și una cu un mare apetit ofensiv. În campionat, echipa a marcat 53 de goluri în 21 de partide.

Ponturi pariuri Porto – Liverpool

Liverpool vine la Porto tot după o serie de trei meciuri fără înfrângere. Între ele s-a strecurat însă și un egal, 2-2 cu Tottenham. În celelalte partide, echipa lui Jurgen Klopp a trecut de Huddersfield (3-0) și Southampton (2-0). Astfel, cormoranii se regăsesc pe locul 3 în Premier League, la două puncte de poziția a doua ocupată de Manchester United, dar fără nicio șansă la primul loc. Manchester City are deja un avans de 18 puncte față de echipa lui Klopp. În optimile UEFA Champions League, Liverpool a ajuns de pe primul loc din grupa E. Cormoranii au încheiat neînvinși grupa, cu trei victorii și trei remize. Ce a impresionat cu adevărat la Liverpool în faza grupelor a fost atacul. Cormoranii au marcat 23 de goluri în 6 meciuri.

Ponturi pariuri Porto – Liverpool

Confruntarea de pe Dragao pune față în față două echipe titrate ale Europei. FC Porto are două trofee de UEFA Champions League în palmares, alături de două trofee de Europa League, două cupe Intercontinentale și o Supercupă a Europei. De cealaltă parte, Liverpool și-a trecut în palmares cicni trofee ale Ligii Campionilor, alături de trei trofee în Cupa UEFA/Europa League și trei Supercupe ale Europei. În ceea ce privește confruntările directe, Liverpool stă mai bine și la acest capitol. Nu a pierdut niciodată în precedentele patru confruntări. Ambele meciuri jucate la Porto s-au încheiat la egalitate, iar meciurile de pe Anfield au fost câștigate de Liverpool.

Pontul Zilei 08.02.2018

Porto – Liverpool  1X @ 1,63

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal