Luna cadourilor te întâmpină cu promoția Jocurile lui Moș Crăciun și are premii totale în valoare de 100.000 RON pentru primii 150 de câștigători din finală! Începe distracția cu runda calificărilor ce va avea loc în perioada 15-23 decembrie și fii unul dintre cei mai buni 100 de jucători ai zilei, care vor câștiga 20 de rotiri gratuite la jocurile Starburst & Wild West Wild și, bineînțeles, un loc în finală!

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON! Poți optă să joci acest bonus la pariuri, ori la cazino. Cum vrei tu!

Continuă confruntarea și joacă în finală, de pe 25 decembrie până pe 1 ianuarie,pentru a câștiga un loc printre cei 150 de câștigători care vor fi răsplătiți cu diferite premii din totalul de 100.000 lei (sau vouchere la un magazin de electronice)!

Calificări

Cum participi:

Totul începe cu calificările! Joacă orice joc de la NetEnt în perioada 15-23 decembrie și poți fi unul dintre cei 100 de câștigători ai zilei care vor primi 20 de rotiri gratuite la Starburst și Wild Wild West, în același timp te califici automat în marea finală!

Miză și rotiri:

Pentru a putea participa în rundele de calificare, trebuie să joci minim 200 de runde (rotiri) în una dintre zilele 15-23 decembrie, cu o miză minimă de 2.50 RON.

Ce poți câștiga:

Dacă ești unul dintre cei 100 de câștigători ai zilei, primești 20 de rotiri gratuite la jocurile Starburst și Wild Wild West și te califici automat pentru finală!

Runda finală

Ești unul dintre cei 100 de câștigători zilnici și ai ajuns în runda finală! A venit timpul să concurezi cu ceilalți jucători pentru a putea câștiga premii în bani (sau vouchere la un magazin de electronice)!

Miză și rotiri:

Pentru a putea participa în runda finală, trebuie să joci minim 500 de runde (rotiri) cu o miză minimă de 2.50 RON.

Ce poți câștiga:

Dacă ești marele câștigător vei primi 15.000 lei! În tabelul de mai jos poți vedea cum vor fi distribuite premiile celor 150 de câștigători: