Bonus pariuri Betano 2019. La ora actuală sunt 22 de case de pariuri online licențiate în România. Toate au oferte de bun venit, însă pe cea mai bună dintre ele o găsești chiar aici și chiar acum.

Nu mai căuta în altă parte deoarece promoția de bun venit de la Betano este fără îndoială pe placul oricărui parior:

RAPID  – Primești bonusul automat, fără clauze ascunse
SIMPLU – Ai cele mai avantajoase condiții de rulaj de pe piață
EFICIENT – Îl poți rula cu ușurință chiar dacă ești începător

Bonus pariuri Betano 2019 – Pasul 1. Înregistrarea

 • Deschide AICI un cont pe platforma Betano. Procedura de înregistrare este extrem de simplă și durează trei minute pe ceas. Ți se vor solicita aceleași date ca la oricare altă agenție: nume, prenume, adresă, CNP și alte mici informații standard. Toate aceste informații sunt monitorizate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, așa că n-ai de ce să-ți faci griji în privința siguranței tale.

DESCHIDE UN CONT LA BETANO

Bonus pariuri Betano 2019 – Pasul 2. Activarea bonusului

 • După ce ți-ai activat noul tău cont și te-ai logat pe site-ul betano.com, e timpul să iei bonusul. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o depunere între 25 RON și 500 RON. Betano îți va credita contul automat cu o sumă echivalentă.

EXEMPLE
– ai depus 25 RON, în cont vei avea instant 50 RON
– ai depus 75 RON, în cont vei avea instant 150 RON
– ai depus 250 RON, în cont vei avea instant 500 RON
– ai depus 500 RON, în cont vei avea instant 1.000 RON

Atenție, dacă ai de gând să depui mai mult de 500 RON, trebuie să știi că vei primi tot plafonul maxim de 500 RON. De asemenea, nu poți depune mai puțin de 25 RON, aceasta fiind limita minimă impusă pe platforma Betano.

VREAU BONUSUL DE LA BETANO

Bonus pariuri Betano 2019 – Pasul 3. Profită de bonus!

 • Dacă ți-ai făcut cont și ai efectuat prima ta depunere, în acest moment ar trebui să-ți apară în balanță și bonusul.
 • Oferta este unică pe piața pariurilor din România: poți rula suma bonus atât la pariuri sportive, cât și la cazino, în funcție de preferințe.

BONUS PARIURI BETANO 2019 – CONDIȚII SIMPLE DE RULAJ

 • Pentru a putea plasa pariuri cu bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma depusă cel puțin o dată la pariuri sportive și/sau la jocurile din Cazinou. Pariurile plasate pe evenimente sportive trebuie să fie stabilite pentru ca bonusul să fie disponibil pentru pariere. Bonusul de 100% din valoarea primei depuneri pentru care ești eligibil este cel oferit în momentul în care efectuezi prima depunere, și nu la momentul înregistrării. Pentru ca bonusul să se poată retrage, trebuie să rulezi întreaga sumă compusă din depunere și bonus de 5 ori la pariuri sportive sau de 12,5 ori la Cazinou. De exemplu, dacă depui 100 RON, vei primi 100 RON bonus, ceea ce duce suma la 200 RON și va trebui să plasezi (să rulezi) pariuri cu mize în valoare totală de 1.000 de lei la pariuri sportive sau 2.500 de lei la Cazinou la jocurile selectate

Fii mereu informat și mereu pe plus prin rezultate live și scoruri live

BONUS PARIURI BETANO 2019 – CONDIȚII SIMPLE DE RULAJ

 • Orice sumă disponibilă în numerar din contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi bonusul. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul. Plasarea pariurilor cu bonusul la jocurile de masă Blackjack sau Ruletă nu este permisă.
 • Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu (a se vedea Termenul 3) va avea ca rezultat anularea automată și irevocabilă a Bonusului, alături de anularea oricăror altor oferte legate de Bonusul de primă depunere și a altor profituri rezultate din oferta curentă.

BONUS PARIURI BETANO 2019 – CONDIȚII SIMPLE DE RULAJ

 • Exemplul 1: Deții în cont suma de 60 RON (30 RON din prima depunere și 30 RON Bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 60 RON (30 cash și 30 Bonus) și câștigi 300 RON. Astfel, câștigul va fi distribuit proporțional în soldul tău: 150 RON în cash (care se pot retrage oricând) și 150 RON ca bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 150 RON.
 • Exemplul 2: Deții în cont suma de 200 RON (100 RON depuși și 100 RON bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 150 RON (100 cash si 50 din Bonus) și câștigi 600 RON. Câștigul va fi distribuit proporțional, astfel: în soldul de cash 400 RON pe care îi poți retrage imediat și 200 RON în soldul de Bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 RON.

BONUS PARIURI BETANO 2019 – CONDIȚII SIMPLE DE RULAJ

 • Pentru a monitoriza soldul personal și a verifica proporția de bani cash și bonus, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, pe coloana din dreapta ai datele disponibile la „Info Sold”.
 • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive cu cote mai mari de 1,65 sau video slot-urile sau slot-urile din Cazinou. La Pariuri sportive, condiția se aplică pentru a-l face disponibil pentru retragere.
 • Pentru a monitoriza suma rămasă de rulat în vederea disponibilizării bonusului, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, alege de pe coloana din stânga „Promoții > Promoții active” și poți vedea calculul rulajului tău.
 • AICI AI CONDIȚIILE COMPLETE DE RULAJ