10 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre Superbet. Ce profit lunar are. Câţi români pariază zilnic la Superbet!

Superbet a devenit unua dintre cele mai importante case de pariuri în România din momentul în care a decis să treacă si la pariurile online. Se întâmpla în anul 2016 atunci când a aplicat şi a obţinut licenţa de operare pentru 10 ani de la ONJN. În acest articol vei găsi 10 lucruri pe ce nu ţi le-a spus nimeni despre Superbet. 

1. Cât de sigur este site-ul Superbet

Cât de sigur este site-ul Superbet

Cât de sigur este site-ul Superbet

Site-ul Superbet este unul sigur, în special pentru pariurile online. Datele personale şi datele bancare pe care le introduci când vrei sa îţi creditezi contul sunt în siguranţă. Ca să te conving de asta, trebuie să ştii că Superbet a fost premiat în 2017 şi 2018 pentru cea mai buna casă de pariuri din Europa Centrală şi Europa de Est. Nu ai de ce să îţi faci griji în privinţa seriozităţii ei.

2. Ce profit lunar are Superbet

Superbet este una dintre cele mai importante case de pariuri din România, dacă nu chiar cea mai importantă. Aceasta oferă posibilitatea pariorile să îşi aleagă cum doresc să parieze. Se poate paria atât offline, la agenţiile stradale, cât şi online, prin crearea unui cont pe site-ul oficial. Superbet. Din acest punct de vedere nu există o altă casă de pariuri care să se apropie de ea. Mai mult, conform unor informaţii obţinute, Superbet are un profit lunar de 10.000.000 euro. Aşadar, are de unde să îţi plătească sumele pe care le câştigi.

3. Câţi români pariază zilnic la Superbet

Mai sus vă spuneam că Superbet este una dintre cele mai importante case de pe piaţa pariurilor din România, dacă nu chiar cea mai importantă. Şi dintr-un anumit punct de vedere nu are rival. Din totalul românilor care pariază zilnic, un procent de 40% alege Superbet. Celelalte case de pariuri se regăsesc în restul de 60%. Putem spune în mod clar că este numărul 1 pentru pariorii din România.

4. Cea mai mică sumă la depunere şi retragere

Dacă nu vrei să depui sau să retragi online bani din contul Superbet, agenţia are o altă medotă prin care poţi să faci asta. La agenţiile stradale poţi foarte uşor să îţi creditezi contul sau să scoţi ce ai în el. Există o singură condiţie, diferită faţă de metoda online, unde suma minimă este de 20 de RON. Limita este mai mică, specială pentru cei care nu vor să depună mai mulţi bani. 10 RON atât la depunere, cât şi la retragere.

5.  Cât de interesantă este oferta de pariere Superbet

Superbet oferă o gamă largă de sporturi pentru cei care vor să parieze, atât online, cât şi offline. De la cele mai populare în toată lumea, fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheaţă, până la cele mai puţin cunoscute pentru pariuri în România, futsal,  floorball şi snooker.

6. De trei ori BONUS la crearea unui cont nou

Superbet este singura casă de pariuri care oferă un bonus triplu atunci când îţi deschizi un cont nou. Aşa cum menţonam mai sus, suma minimă trebuie să fie 20 de RON. Astfel:

  • la primul depozit ai un bonus de 50% din suma depusă, cu o valoare maximă de 200 RON
  • la al doilea depozit tot 50%, cu aceeaşi valoare maximă de 200 RON
  • la al treila depozit 100%, cu o limită mai mică, maxim 100 RON

Exemplu: pentru un prim depozit de 300 Lei, vei primi un bonus de 150 lei. Pentru al doilea depozit de 500 lei, vei primi un bonus de 200 lei, iar pentru un al treilea depozit de 70 lei vei primi un bonus de 70 lei.

7. Oferte speciale la pariurile pe fotbal

Dacă la meciurile cu o importanţă mai mică ai destul opţiuni de pariere destul de reduse, până în 50, la cele mai importante partide de fotbal situaţia se schimbă radical. Sunt de 10 ori mai multe. Peste 500 de posibilităţi oferitele pariorilor. De asemenea, în funcţie de eveniment, există pariuri speciale, cum ar fi: combinaţii între goluri şi cartonase, între goluri şi cornere, dar şi pe numărul total de goluri într-o singură zi dintr-o anumită competiţie.

8. Streaming şi pariuri Live Superbet

Streaming şi pariuri Live Superbet

Streaming şi pariuri Live Superbet

Pentru o casă de pariuri care s-a dezvoltat de la case exclusiv stradale şi la pariuri live, oferta este una destul de completă. Superbet este una dintre principalele agenţii la care poţi să parieze din faţa unui laptop sau a unui telefon. Se află în primele 3-4 case de pariuri online din ţară, unde poţi să vezi live video evenimente pe care nu le găseşti în altă parte.

9. Pariurile extra sport. Loto şi Virtuale

Pariurile extra sport. Loto şi Virtuale

Pariurile extra sport. Loto şi Virtuale

Superbet are una dintre cele mai bogate oferte atunci când vine vorba despre LOTO, un joc care are din ce în ce mai mulţi adepţi în România. Sunt 29 de loterii pe care se poate paria 24 de ore din 24 + încă trei virtuale, Lucky Six, Lucky X şi Next Six. Agenţia este prima din ţara noastră care a introdus Liga Virtuala de Fotbal, unde sezoanele rulează în mod continuu. Fiecare sezon cuprinde 30 de etape (partide tur-retur). Durata unui sezon este de 127 de minut în total, diferențiate în „Pre Sezon”, „Sezon competițional”, „Post Sezon”.  60
de secunde „Pre Sezonul”,  125 de minut „Sezonul” şi restul „Post Sezonul”. Detalii complete aici.

10. Cote evenimente Superbet

Cotele evenimentelor Superbet se încadrează în media celorlalte case de pariuri. Însă am un pont pentru tine. Există meciuri unde cota pentru victoria favoritelor este mai mare ca în alte părţi. Tot ce trebuie să faci este să urmăreşti cu exactitate ceea ce vrei să pariezi şi să compari cu oferta celor de la Superbet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.