10 ponturi pentru Man City – Man United. Duminică este ziua marilor derby-uri în fotbalul european, iar cele mai tari meciuri au acoperire, așa cum v-am obișnuit, pe site-ul Bilete Pariuri.

Ziua este deschisă de duelul dintre Manchester City și Manchester United, meci programat la 18:30, pe Stadionul Etihad, în cadrul etapei a 12-a din Premier League.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

10 ponturi pentru Man City – Man United. Informații vitale pentru pariori

Manchester City este liderul Premier League înaintea etapei a 12-a, cu 29 de puncte, în timp ce Manchester United ocupă locul al şaptelea, cu 20 de puncte. Totuşi, „Diavolii” trec printr-o perioadă bună, de la remiza cu Chelsea, scor 2-2, obţinând trei victorii la rând, dintre care două în campionat şi una in extremis cu Juventus, scor 2-1, în Liga Campionilor.

Bani pe jos la Dinamo – FCSB. Cotă 25,00 pentru GG. Inițial era 1,76!

În sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Manchester City s-a impus pe Old Trafford, 2-1, în timp ce United a câştigat partida retur, scor 3-2, deşi a fost condusă cu 2-0 la pauză.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 10 ponturi pentru Man City – Man United

Am ales 10 ponturi pentru derby-ul orașului Manchester. Cel mai curajos pont este acela ca meciul să se încheie la egalitate, având o cotă de 5,40. Un alt pariu curajos este ca Anthony Martial să înscrie, pentru o cotă de 4,10, atacantul francez înscriind cinci goluri în ultimele cinci jocuri ale „Diavolilor”.

Cele 10 ponturi pentru Man City – Man United
1,38 este cota pentru 1 solist
1,67este cota pentru GG
1,46 este cota pentru peste 2,5 goluri
2,30 este cota pentru minimum 4 cornere Manchester United
1,58 este cota pentru sub 2,5 cartonașe Manchester City
1,55 este cota ca Manchester United să înscrie minimum un gol
1,68 este cota ca Sergio Aguero să înscrie
4,10 este cota ca Anthony Martial să înscrie
1,08 este cota pentru 1X
5,40 este cota pentru X
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.