2 Ponturi Pauza final 12 ianuarie 2019 sunt alegerile mele pentru acest material. Am ales Chelsea – Newcastle şi Guingamp – Saint Etienne.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

2 Ponturi Pauza final 12 ianuarie 2019. Chelsea – Newcastle

Echipa antrenată de Sarri se află abia pe poziţia a 5-a în Premier League, ultima de Champions League, cu 44 de puncte după 21 de etape jucate. Diferenţa faţă de locul trei ocupat de Tottenham este de 4 puncte. Chelsea Vine după eşecul suferit în derby-ul Londrei cu Spurs, din cupă, şi semieşecul de pe teren propriu cu Southampton, scor 0-0. Are mare nevoie să câştige partida din această seară, în special pentru a se revanşa în faţa fanilor.

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Coţofenele nu se simt deloc bine în acest sezon de Premier League, începând deja să simtă fiorul rece al retrogradării. Se află în acest moment la doar două puncte de primul loc care duce în liga secundă. Ocupă poziţia a 15-1, cu 18 puncte, la fel ca Burnley şi Cardiff. Newcastle merge din rău în mai rău, au câştigat un singur meci din ultimele nouă, şi acela tocmai pe 15 decembrie, 1-0 cu Huddersfield.

2 Ponturi Pauza final 12 ianuarie 2019: Chelsea – Newcastle X pauză – X final @ 8.50

2 Ponturi Pauza final 12 ianuarie 2019. Guingamp – Saint Etienne

Guingamp este lanterna roşie a Ligue 1 şi principala candidată la retrogradare în acest sezon. Are 11 puncte acumulate după 18 etape. Şansele sunt din ce în ce mai mici de a se salva, distanţa faţă de primul loc care asigură rămânerea în primul eşalon este de 7 puncte. Însă lupta nu e încă încheiată. Mai ales că Guingamp are un moral destul de bun după ce a eliminat-o pe PSG din cupă, învingând-o cu 2-1.

De cealaltă parte, Saint Etienne este o formaţie care ţinteşte sus în actuala stagiune, ambiţiile sunt destul de mari, obiectivul principal fiind acela de a se califica într-o cupă europeană. Şi nu pare greu deloc de îndeplinit! Se află pe locul 5, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei de Europa League, Montpellier, şi la doar 3 lungimi distanţă de Lyon, ocupanta ultimei poziţii a podimului. Cu toate acestea merg pe mâna unei surprize uriaşe la această partidă.

pronosticul meu: Guingamp – Saint Etienne 1 pauză – 1 final @ 4.60