2 Ponturi Pauză Final, 20 ianuarie 2019, sunt alegerile mele pentru acest material. Am ales Fulham – Tottenham şi Saint Etienne – Lyon.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

2 Ponturi Pauză Final, 20 ianuarie 2019. Fulham – Tottenham

Fulham nu se simte deloc bine în prima divizie şi pare până în acest moment că pentru nou promovata Premier League e o pălărie prea mare. Se află  pe penultimul loc, cu doar 14 puncte adunate în 22 de etape. Are o formă de moment horror, în ultimele 10 partide, în toate competiţiile, a pierdut de 6 ori, a remizat de 3 şi a câştigat o singură dată. Cu Huddersfield, pe teren propriu, acum trei runde.

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Tottenham e favorită certă în această partidă, cu toate că nu Pochettino nu se poate baza pe două piese grele din angrenajul echipei. Kane este accidentat şi Song Heung-Min este la Cupa Asiei. Chiar şi aşa diferenţa de valoare ar trebui să îşi spună cuvântul şi Spurs să iasă învingătoare la sfârşitul celor 90 de minute.

2 Ponturi Pauză Final, 20 ianuarie 2019: Fulham – Tottenham X pauză – 2 final @ 4.25

2 Ponturi Pauză Final, 20 ianuarie 2019. Saint Etienne – Lyon

Saint Etienne completează podiumul Ligue 1, cu două puncte mai mult decât adversara din această seară, care se află o poziţie mai jos. Cele două formaţii sunt vecine de clasament. Gazdele au o formă remarcabilă în ultima perioadă, dar mai ales în ceea ce priveşte meciurile de acasă, acolo unde le-a câştigat pe ultimele 5. Însă la orice formă bună vine şi acel moment când lucrurile nu mai merg în aceeaşi direcţie. Şi cred că acum e posibil să se întâmple. Mai ales că întâlnesc o formaţie destul de puternică, aşa cum este Lyon. Cu toate că a uitat cum e gustul victorie de trei etape. Chiar şi aşa, lyonezii vor încerca să câştige această partidă, o victorie oferindu-le posibilitatea să schimbe locul în clasament cu St.Etienne.

pronosticul meu: Saint Etienne – Lyon X pauză – X final @ 5.80