2 Ponturi Pauză Final, 27 ianuarie 2019, sunt alegerile mele pentru acest material. Am ales Torino – Inter şi Toulouse – Angers.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

2 Ponturi Pauză Final, 27 ianuarie 2019.  Torino – Inter

Torino se poziţionează pe locul 12 în Serie A, cu 27 de puncte după 20 de partide, la 6 puncte de primul loc care duce în Europa League. Anul 2019 a începuti prost pentru torinezi, care au pierdut ambele partide, şi cu Roma şi cu Fiorentina. Nu ştiu dacă au puterea să-şi învingă adversara în această seară, dar cu siguranţă poate să termine meciul neînvinşi.

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Inter pare că şi-a asigurat ultimul loc de pe podium, e la 5 puncte peste AC Milan şi la 8 în spatele lui Napoli. Inconstanţa de care au dat dovadă în comparaţie cu primele două clasate au costat-o enorm pe Inter, care acum se vede nevoită să se mulţumească cu acest loc 3. Deşi investiţiile în echipă nu au fost foarte mici.

2 Ponturi Pauză Final, 27 ianuarie 2019:  Torino – Inter X pauză – X final @ 4.85

2 Ponturi Pauză Final, 27 ianuarie 2019. Toulouse – Angers

Toulouse se clasează pe locul 13 în Ligue 1, a strâns 25 de puncte după 21 de etape, echipa aflându-se la 7 lungimi distanţă de Amiens, echipă ce ocupă poziţia care duce la barajul pentru menţinerea în prima ligă. Principala problemă pentru Toulouse în acest sezon a fost atacul, care este printre cele mai slabe din campionat. De cealaltă parte, Angers trece cam prin aceeaşi situaţie, se află două poziţii mai jos, cu doar două puncte mai puţine decât adversara din această seară. Totuşi, deşi stă mai slab în clasament, Angers are apărarea şi atacul mai bune decât Toulouse. Nu cu foarte mult! Partida dintre cele două se anunţă una extrem de echilibrată.

pronosticul meu: Toulouse – Angers X pauză – X final @ 4.85