3 Pronosticuri Bune pentru Vinerea Mare, 22 aprilie 2022

Pentru Vinerea Mare, 22 aprilie 2022, am pregătit trei ponturi. Meciurile pot fi jucate atât single, cât şi împreună. Cota totală este de 5,29.

3 Pronosticuri Bune pentru Vinerea Mare. Academica Clinceni – CS Mioveni

Academica Clinceni – CS Mioveni este un meci care se joacă în etapa a şasea din play-out-ul Ligii I, de la ora 17:30. Oaspeţii sunt marii favoriţi ai acestei confruntări, mai ales că încă mai au pentru ce să lupte în acest sezon, spre deosebire de adversarii lor. Mioveni ocupă locul 6 în play-out, cu trei puncte peste Chindia Târgovişte, care este pe loc de baraj. Echipa lui Pelici speră să se salveze direct, dar Clinceni este deja retrogradată în liga secundă. Academica are un singur punct şi a pirdut toate cele cinci meciuri din acest play-out. În plus, ilfovenii nu au marcat niciun gol şi au primit 17 goluri.

CS Mioveni

3 Pronosticuri Bune pentru Vinerea Mare. Huddersfield – Barnsley

De la ora 21:45, Huddersfield o înfruntă pe Barnsley, într-un meci din etapa cu numărul 44 din Championship. Gazdele speră să promoveze direct în Premier League. Momentan sunt pe locul 3, la patru puncte în spatele lui Bournemouth şi vin după patru meciuri în care au obţinut trei victorii şi o remiză. De cealaltă parte, Barnsley e ultima în clasament, cu doar 30 de puncte şi este ca şi retrogradată în League One. Oaspeţii nu au mai câştigat de cinci etape, sunt cu moralul la pământ, aşa că mizez pe victoria lui Huddersfield.

3 Pronosticuri Bune pentru Vinerea Mare. Valenciennes – AC Ajaccio

Ultimul pont vine din liga a doua franceză, unde Valenciennes o înfruntă pe AC Ajaccio, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 35. Oaspeţii sunt într-o formă excepţională, având cinci victorii la rând. Ajaccio ocupă locul al doilea în clasament, care duce direct în Ligue 1. În schimb, Valenciennes are patru înfrângeri consecutive şi e pe 16, la doar două puncte peste linia retrogradării. Pariem pe victoria lui Ajaccio în acest meci.

  • Academica Clinceni – CS Mioveni 2/2 (1,52)
  • Huddersfield – Barnsley 1 (1,62)
  • Valenciennes – AC Ajaccio (2,15)

Cotă totală: 5,29

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.