3 Pronosticuri și Ponturi Bune pentru Sâmbăta Mare, 23 aprilie 2022

Pentru Sâmbăta Mare, 23 aprilie 2022, am ales trei ponturi. Brendford – Tottenham, Leipzig – Union Berlin şi Inter Milano – AS Roma sunt partidele selectate de noi.

3 Pronosticuri și Ponturi Bune pentru Sâmbăta Mare. Brendford – Tottenham

Brendford – Tottenham se joacă de la ora 19:30, în etapa cu numărul 34 din Premier League. Echipa lui Antonio Conte are mare nevoie de victorie, pentru că luptă pentru obţinerea locului 4, ultimul care duce în UEFA Champions League. Spurs este acum pe 4, dar se află la egalitate de puncte cu Arsenal, care este pe 5. În ultima etapă, Tottenham a pierdut acasă cu Brighton, 0-1 şi a întrerupt seria de patru victorii consecutive. De cealaltă parte, Brendford se află pe poziţia 12 şi vine după trei succese la rând. Pariem pe victoria lui Tottenham în acest meci.

Tottenham

3 Pronosticuri și Ponturi Bune pentru Sâmbăta Mare. Leipzig – Union Berlin

În Bundesliga, Leipzig o înfruntă pe Union Berlin, de la ora 16:30. Domenico Tedesco a transformat-o total pe Leipzig, care este echipa care a adunat cele mai multe puncte din Bundesliga în 2022. Leipzig a urcat până pe locul 3, s-a calificat în semifinalele Europa League, dar şi în finala Cupei Germaniei. În semifinale, echipa lui Tedesco a trecut chiar de Union, cu 2-1. Berlinezii ocupă locul 6 în clasament şi au trei victorii consecutive în campionat. Mizez pe victoria lui Leipzig în acest meci.

3 Pronosticuri și Ponturi Bune pentru Sâmbăta Mare. Inter Milano – AS Roma

Inter continuă lupta pentru titlu în Serie A, cu un meci împotriva Romei lui Mourinho. Meciul se joacă de la ora 19:00, în runda cu numărul 34. Nerazzurrii se află într-o formă de excepţie, câştigând în ultimele trei etape. Inter se află acum pe locul al doilea, cu două puncte sub Milan, dar formaţia lui Simone Inzaghi are un meci mai puţin disputat. Roma speră să prindă locul 4, ocupat de Juventus. Bătrâna Doamnă are acum cinci puncte avans. Romanii sunt neînvinşi de 12 etape, dar mizez pe Inter în această confruntare.

  • Brendford – Tottenham 2 (1,92)
  • Leipzig – Union Berlin 1 (1,55)
  • Inter Milano – AS Roma 1 (1,65)

Cotă totală: 4,91

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.