4 ponturi pariuri Rapid – Pandurii. De la ora 12:00, pe stadionul din Regie, are loc poate cel mai dezechilibrat duel al zilei din Liga 2. Giuleştenii sunt obligaţi să câştige toate cele trei puncte pentru a lega două victorii la rând şi a începe să conteze în lupta pentru promovarea în prima ligă.

Cea mai pariată cotă la Rapid – Pandurii

Rapidul a ţinut-o din scandal în scandal şi din rezultate neconvingătoare în rezultate neconvingătoare. Promovarea cea mult visată de toţi suporterii rapidişti pare destul de departe, iar fanii şi-au pierdut încrederea în antrenorul Daniel Pancu. Sunt îndreptăţiţi să îi ceară să plece de le echipă, aşa cum o fac de mai multe etape. Jocul prestat de jucătorii lui Pancone nu e deloc convingător, mai mult, după o partidă bună urmează o serie de eşecuri sau semi-eşecuri, care nu au ce căuta la o echipă care îşi doreşte promovarea. În ultima etapă, Rapid a spulberat-o pe Mioveni, în deplasare, scor 5-1, după un joc excelent, poate cel mai bun de la reînfiinţare. Şi întrebarea a revenit pentru giuleşteni. Se va împiedica, din nou, în runda următoare, când e mare favorită? Ar trebui să nu se mai întâmple aşa, dacă îşi doreşte cu adevărat promovarea în Liga 1.

Rapid – Pandurii peste 2,5 goluri @ 1,50 x 150 de RON

Ponturi pariuri de încercat la Rapid – Pandurii

De celalată parte, Pandurii Târgu Jiu se află pe ultimul loc în clasament, cu şanse foarte mari ca de la anul să evolueze în Liga a treia. Cu toate că acum au un stadion nou. Până acum are şapte puncte în 16 etape disputate, la o distanţă foarte mare de prima poziţie care ar menţine-o în Liga 2. Miercurea Ciuc este pe 15, la 12 puncte distanţă.

Iată restul de ponturi pariuri la Rapid – Pandurii:

  • 2,00 este cota pentru peste 0,5 goluri Pandurii
  • 1,93 este cota pentru peste 2,5 goluri Rapid
  • 1,65 este cota pentru 1 pauză – 1 final