4 pronosticuri pentru Chelsea – MOL. Ziua de joi 04.10.2018 este rezervată partidelor din UEFA Europa League, o competiție în care ies mereu meciuri spectaculoase.

La partida dintre Chelsea și MOL Vidi, care are loc joi seară, de la 22:00, în Grupa L a competiției, vă propunem 4 pronosticuri sigure.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Chelsea – MOL. Informații vitale pentru pariori

În prima rundă a grupei L a Europa League, Chelsea a învins echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, la limită, în deplasare, cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 7 de mijlocașul brazilian Willian, fotbalist format chiar de tatăl antrenorului lui PAOK, Mircea Lucescu, în perioada în care experimentatul tehnician român antrena Șahtior Donețk.

De cealaltă parte, MOL Vidi a fost învinsă pe teren propriu de BATE Borisov, cu scorul de 2-0, astfel că în deplasarea de pe Stamford Bridge are șansa porcului de Crăciun.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 4 ponturi pariuri pentru Chelsea – MOL

Așadar, am ales 4 pronosticuri pariuri pentru partida dintre Chelsea Londra și MOL Vidi. Ținând cont de diferența enormă de valoare dintre cele două echipe, am scos din start din calcul posibilitatea ca echipa antrenată de Maurizio Sarri să cedeze măcar un punct în partida de joi seară, pont care are o cotă mică, ce-i drept. Totuși, vă punem la dispoziție alte trei pronosticuri care vin cu cote mai avantajoase. Și avem așa:

Cele 4 ponturi pentru Chelsea – MOL
1,10 este cota pentru victorie Chelsea
1,35 este cota pentru 1/1
1,49 este cota pentru „nu înscriu ambele”
1,28 este cota pentru peste 2,5 goluri
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.