5 ponturi pariuri din Europa League 13.12.2018 sunt alegerea mea pentru acest material. Din totalul  celor 24 de meciuri am ales 5 evenimente care pot să ne bage bani frumoşi în buzunare. 

Din Oferta UEFA Europa League extrem de bogată am selectat 5 partide pentru care vă voi oferi în cele ce urmează 5 ponturi pariuri în care am mare încredere. Pentru că surprizele s-au ţinut lanţ în acest sezon merg pe goluri la aceste evenimente. Par cele mai „sigure” pronosticuri în acest moment. Meciurile pe care voi miza sunt: Lazio Roma – Eintracht Frankfurt, RB Leipzig – Rosenborg BK , Sporting CP – Vorskla Poltava, AEK Larnaca – Bayer 04 Leverkusen şi SK Rapid Vienna – Glasgow Rangers.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 ponturi pariuri din Europa League 13.12.2018. Informații vitale pentru pariori

Leipzig – Rosenborg este unul dintre meciurile despre care cred ca va avea cele mai multe goluri. Se întâlnesc două formaţii care fac spectacol la fiecare partidă jucată. Nemţii încă mai au speranţe că se pot califica în 16-imile Europa League, chiar dacă nu totul depind de ei. Pe lângă faptul că trebuie să-i învingă pe norvegieni, mai au nevoie şi de o victorie a lui Salzburg cu Celtic. Şansele sunt mici, însă având în vedere că austriecii au acelaşi patronat totul este posibil. Cu singuranţă că Leipzig va ataca poarta adeversă încă din primul minut, mai ales că norvegienii au dovedit până în acest moment că ştiu să primească foarte multe goluri. Golaverajul spune tot despre felul în care s-au comportat în această competiţie, 3 goluri marcate şi 13 primite.

5 ponturi pariuri din Europa League 13.12.2018

Am ales 5 ponturi pariuri din Europa League pentru ziua de joi, 13 decembrie 2018. Nu am nicio cotă care să depăşească 1,90. Cea mai mare este de 1,88, la Leipzig – Rosenborg, şi cea mai mică 1,60, la Sporting – Poltava.

Cele 5 ponturi pariuri din Europa League 13.12.2018

1,66 este cota pentru peste 2,5 goluri la Lazio – Frankfurt
1,88 este cota pentru 1 & peste 3,5 goluri la Leipzig – Rosenborg
1,60 este cota pentru peste 2,5 goluri la Sporting – Poltava
1,72 este cota pentru peste 2,5 goluri la Larnaca – Leverkusen
1,70 este cota pentru peste 2,5 goluri la Rapid Viena – Rangers
Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.