5 ponturi pariuri pentru Dinamo – CFR Cluj e alegerea mea pentru acest material. Dinamo primeşte vizita celor de la CFR, în duelul de foc al noii etape din Liga 1. De la ora 20:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare, vom avea unul dintre cele mai interesante partide ale acestei runde.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 ponturi pariuri pentru Dinamo – CFR Cluj. Informații vitale pentru pariori

La Dinamo apele sunt extrem de tulburi chiar şi după venirea lui Mircea Rednic. Cu fiecare conferinţă de presă pe care o susţine antrenorul dinamoviştilor aflăm un nou jucător care a fost dat afară. Ultimul pe listă e fundaşul stânga Popovici. E şi normal cumva. Jocul nu convinge, rezultatele întârzie să apară şi playoff-ul e tot mai departe. Puriul nu doar că nu a reuşit să schimbe mai nimic, însă a pierdut fără drept de apel cu Viitorul, echipa lui Hagi a făcut ce a vrut pe teren şi în cele din urmă s-a impus cu 4-1. Ultima declaraţie a acestuia în faţa ziariştilor spune totul despre încrederea pe care o mai are în jucători: „Bă, băieții ăștia ce vor?”. După rezultatul de la Ovidiu, „câinii roşii” se află la doar un punct de primul loc direct retrogradabil.

În aceste condiţii, CFR Cluj, liderul campionatului, pare să aibă o misiune uşoară, foarte uşoară. Cu două puncte peste FCSB, formaţia de pe locul 2, clujenii vin cu un moral excelent în „Groapă”. Au desfiinţa Voluntariul pe teren propriu, o partidă în care scorul ar fi putut fi mult mai mare. Prima senzaţie când te uitai la meci era că ar fi un amical. Aşa de simplu au obţinut victoria. Şi nu, nu e vorba de vreun blat. Diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul în faţa ilfovenilor, o formaţie care mai mult ca sigur va retrograda la finalul sezonului.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Dinamo – CFR Cluj

4 din cele 5 pronosticuri pariuri sunt extrem de îndrăzneţe şi pe toate merg pe mâna CFR-ului. Au cote destul de mari şi avem nevoie şi de puţin noroc că să fie verde la finalul meciului.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Dinamo – CFR
1,95 este cota pentru 2
2,20 este cota pentru peste 1,5 goluri ale echipe oaspete
3,15 este cota pentru 2 pauză / 2 final
2,28 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,49 este cota pentru echipa oasptete câştigă cel puţin o repriză
Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.