5 ponturi pariuri pentru Juventus – Inter e alegerea mea pentru acest material. Etapa a 15-a din Serie A ne propune un super meci, vineri, de la ora 21:30, pe „Allianz Stadium”, Juventus primește vizita celor de la Inter.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 ponturi pariuri pentru Juventus – Inter. Informații vitale pentru pariori

Juventus – Inter, unul dintre cele mai așteptate meciuri pentru iubitorii de fotbal din întreaga lume. Înainte de „Derby d’Italia” lucrurile sunt destul de clare. Juventus domină, din nou, Serie A și sunt șanse foarte mari să obțină un nou titlu de campioană. „Bătrâna Doamnă” are 13 victorii din 14 posibile și o distanță confortabilă fața de următoarea clasată, Napoli se află la 8 lungi în spate. Formația lui Allegri merge cu pași repezi către un nou titlu, nici în acest an nexistând o altă echipă care să îi pună probleme. Era oarecum de așteptat, mai ales că Juventus a realizat tranferul anului în fotbalul mondial prin aducerea lui Cristiano Ronaldo. Interul completează podiumul, are cu 11 puncte mai puțin decât rivala ei, trecând printr-un moment excelent. A pierdut doar 3 partide în precedentele 15, în toate competițiile, și vine pe „Allianz Stadium” cu un moral excelent. Mauro Icardi se află într-o formă de invidiat și nu m-ar mira să înscrie în „Derby d’Italia”. Cu siguranță că Spalletti îți pune toată încrederea în cel mai bun jucător al echipei sale.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Juventus – Inter

Unul dintre cele mai îndrăznețe pronosticuri e că Icardi va marca minim un gol. Sunt șanse bune ca acest lucru să se întâmple. Atacantul argentinian a lui Inter trece printr-o formă de moment excelentă.

Cele 5 ponturi pariuri pentru Juventus – Inter
1,55 este cota pentru 1
1,92 este cota pentru peste GG
3,65 este cota pentru ca Icardi să marcheze un gol
1,91 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,67 este cota pentru echipa oaspete să marcheze minim un gol
Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.