5 ponturi pariuri pentru Poli Iași – Concordia Chiajna, 3 septembrie

Avem 5 ponturi pariuri pentru meciul Poli Iași Concordia Chiajna, ultimul din etapa cu numărul 7 a Ligii 1 Betano. Cele două formații se întâlnesc luni seara, de la ora 21:00.

După acest meci, Liga 1 va lua o pauză de o săptămână pentru fereastra de meciuri internaționale. România joacă împotriva Muntenegrului și a Serbiei pe 7, respectiv 10 septembrie.

Până la meciurile ”tricolorilor”, important este să terminăm pe plus etapa curentă din Liga 1. Pentru a-ți facilita alegerea pontului potrivit pentru Poli Iași – Concordia Chiajna ți-am ales cele mai bune cinci ponturi pentru această confruntare din Moldova. PARIU GRATUIT UNIBET
Poli Iași – Concordia Peste 1,5 @ 1.40

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 140 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Pronosticuri fotbal pentru Poli Iași – Concordia

Mai sus ai pontul nostru principal pentru ultimul meci al etapei din Liga 1, însă am găsit alte 4 pronosticuri bune. Cele două formații n-au un debut foarte bun de sezon, fiind în subsolul clasamentului. Iașiul este pe 13, cu 5 puncte strânse, în vreme ce Concordia este pe 12, cu două puncte în plus față de adversara ei de astăzi.

Ambele au pierdut în etapa precedentă: Poli Iași a fost învinsă de nou-promovata Dunărea Călărași, scor 0-2, în timp ce Concordia a fost desființată de Astra, scor 0-3. Așadar, Ionuț Badea și Flavius Stoican se confruntă cu mari probleme, în special în faza defensivă.

Stoican a precizat că va efectua mai multe modificări în primul 11, față de cel folosit în etapa precedentă. În lotul de 18 al moldovenilor deja au apărut trei nume noi: Lawson Bekui, Mendes Aguinaldo şi Lewis Enoh. Aceștia n-au primit credit din partea lui Stoican până acum și vrea să le mai acorde încă o șansă.

În condițiile date, pariurile pe goluri sunt cea mai bună variantă la acest meci. În plus de asta, Flavius Stoican este pornit să facă orice pentru a depăși criza prin care trece echipa sa. Astfel, vin cu 3 propuneri de pariuri excelente:

  • 2,00 este cota pentru GG
  • 1,34 este cota pentru 1X
  • 1,45 este cota pentru minimum un gol în primele 45 de minut

EȘTI PE MOBIL? AI UN PARIU GRATUIT FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ DIN PARTEA FORTUNA!

Predicții pariuri Poli Iași – Concordia – cea mai mare cotă

Ca la orice meci pe care alegem să-l pariem, avem în gând și o cotă mare pe care vrem s-o jucăm. Pentru meciul Poli Iași – Concordia Chiajna am ales un multiplicator de 5,40. Acest pariu implică un cartonaș roșu încasat de formația gazdă. Poli Iași a avut deja doi jucăotri eliminați în primele șase etape, iar dacă lucrurile nu vor merge în direcția dorită de gruparea moldavă, atunci elevii lui Flavius Stoican ar putea deveni extrem de frustrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.