5 ponturi pariuri România – Suedia. De la ora 21:45, pe Arena Naţională, are loc poate cel mai interesant duel al zilei din preliminariile pentru Euro 2020. Presiunea foarte mare este pe selecţionata României, care este obligată să câştige, în timp ce suedezii se mulţumesc şi cu un singur punct.

Cea mai pariată cotă la România – Suedia

România se află la un singur punct în spatele Suediei, cea care ocupă locul secund, ultimul care duce la Euro 2020. 14 la 15 şi avem o singură variantă, să câştigăm toate cele trei puncte, cu un 1-0 sau la o diferenţă de două goluri, apoi să mergem în Spania şi să obţinem cel puţin un punct. E scenariul perfect care ne-ar duce la turneul final de anul viitor. Dar nu e singurul. Mai există unul după ce Kosovo a pierdut aseară cu Cehia. Înfrângerea kosovarilor ne-a calificat la baraj. Doar că lucrurile nu mai stau aşa cum ştiau toţi microbiştii. România l-ar disputa prin intermediul Ligii Naţiunilor, competiţia pe care Contra a desconsiderat-o. Unde am putea întâlni Scoţia sau Islanda în semifinale, Serbiei sau Norvegiei în finală, respectiv Israel, Bulgaria sau Ungaria. În martie am putea afla, dacă nu ne calificăm din grupa tradiţională, dacă suntem sau nu la Euro 2020.

România – Suedia GG @ 1,95 x 150 de RON

Ponturi pariuri de încercat la România  – Suedia

De celalată parte, Suedia vine destul de relaxată în România. Tot ceea ce trebuie să facă este să nu piardă partida de pe Arena Naţională. Are un punct peste Naţionala noastră, un punct în această seară, dublat cu o victorie cu Malta, în ultima rundă, ar asigura calificarea la Euro 2020. Ceea ce nu e greu de obţinut.

Iată restul de ponturi pariuri la România – Suedia:

  • 1,60 este cota pentru 1X
  • 1,42 este cota pentru 2-5 goluri
  • 4,75 este cota pentru X pauză – X final
  • 3,75 este cota pentru George Puşcaş marchează oricând