5 site-uri stilate unde să te joci Poker Online

Cauţi cea mai bună variantă pentru a juca poker online? În acest articol îţi prezentăm cele mai tari cinci site-uri unde poţi juca. Bineînţeles, toate acestea au licenţe valabile în România.

Cele mai bune 5 site-uri de Poker Online

PokerStars

Poker Stars este cea mai mare platformă de poker din lume, având milioane de jucători, precum şi o varietate foarte mare de jocuri. PokerStars și-a început activitatea cu jocuri de poker virtual în septembrie 2001, iar trei luni mai târziu a acceptat și pariuri pe bani reali. Are un software ușor de înțeles, cu o grafică excelentă, dar şi o varietate foarte mare de bonusuri.

Pe Poker Stars poţi juca o mulţime de variante de poker, de la No Limit Texas Hold’Em la Omaha şi de la Omaha Hi/Lo la 7 Card Stud şi 7 Card Stud Hi/Lo. Nu ai cum să nu găseşti limita care ţi se potriveşte, pentru că există turnee, mese de cash sau SNG-uri pentru toate buzunarele. La Poker Stars, cele mai apreciate jocuri sunt turneele cu premii garantate, datorită sumelor mari de bani care se pot câştiga cu un buy-in mic.

888 Poker

Lansat în 2002 sub numele Pacific Poker, 888 Poker este are o experienţă uriaşă la nivelul jocurilor de noroc. Este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute site-uri de poker licențiate la nivel mondial. 888 Poker le oferă clienţilor săi bonusuri de bun venit substanţiale, dar şi alte promoţii extrem de atractive. No Limit Texas Hold’Em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 7 Card Stud Hi/Lo, SNAPBLAST şi FLOPOMANIA sunt câteva dintre jocurile pe care le regăsim pe 888 Poker.

Unibet Poker

Unibet are o platformă de poker foarte friendly, unde vei găsi o mulţime de jucători începători sau care joacă de distracţie. În plus, politica de bonusuri este inedită. Recompensele nu se acordă în funcție de suma rake-ului plătit, ci pentru îndeplinirea sarcinilor și misiunilor. La Unibet poți participa la jocuri cash, turnee sit & go, turnee programate sau jocuri de tipul Banzai. Însă minusul este că există mult mai puţini jucători decât pe Poker Stars sau 888 Poker.

NetBet

Netbet este cea mai nouă apariţie de pe piaţa românească în materie de poker online. Jucătorii sunt întâmpinaţi cu un bonus de 200%, până la 1.500 euro, dar şi cu o platformă plăcută. La Net Bet te poţi bucura de o sumedenie de jocuri, precum turnee multi-table, freeroll exclusiv zilnic, Twister Poker Speed Poker, turnee Daily-Clasic şi High-Rolleri.

PublicWin

Public Win este o platformă de poker online destul de puţin cunoscută, dar care are un soft decent şi o interfaţă plăcută. Jucătorii sunt atraşi cu turnee freeroll zilnice, cu turnee de tipul Sit & Go, dar şi cu turnee cu premii garantate. De asemenea, Ring Game, adică jocurile heads-up cu 6 sau 8 jucători sunt foarte apreciate.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.