Pronosticuri fotbal Palermo – Frosinone Italia 13.06.2018. Ultimul loc pentru Serie A este disputat în acestă seară de la ora 21:30. Palermo a terminat campionatul regular pe locul patru cu 71 de puncte și au avut un golaveraj total de 59-39. În partidele disputate pe propriul teren au reușit 11 victorii, șapte rezultate de egalitate, dar au avut și trei înfrângeri, iar golaverajul total a fost unul extrem de bun de 33-16. În partidele disputate de Palermo s-a marcat o medie de 2,3 goluri per meci. Frosinone au terminat campionatul pe locul trei cu 72 de puncte și au avut un golaveraj total de 65-47. În partidele disputate în depalsare, Frosinone a reușit șapte victorii și opt rezultate de egalitate, din 21 de etape disputate, cu un golaveraj total de 25-23.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 50 lei pe Victorie Palermo @ 2,10


Pronosticuri fotbal Palermo – Frosinone Italia 13.06.2018

Cu ocuparea acestor locuri în clasamentul din Serie B, cele două echipe au prins locurile de baraj. Palermo a trecut în dublă manșă de Venezia, după ce au reușit un 1-1 în deplasare, cei de la Palermo s-au impus de pe teren propriu cu scorul de 1-0. Frosinone a trecut de Cittadella după o dublă manșă terifiantă. Ambele partide s-au terminat cu același scor de 1-1. Contrar așteptărilor, cele două echipe s-au mai întâlnit doar de patru ori până acum, un singur joc s-a terminat cu un scor destul de mare (4-1), iar celelalte trei s-au terminat cu rezultate de sub 2,5 goluri în meci și nu au marcat ambele echipe în acele meciuri.

Pronosticuri fotbal Palermo – Frosinone Italia 13.06.2018

Presiunea rezultatului la acest joc o să își pună adânc amprenta pe prestația jucătorilor, vorbim totuși de o calificare în Serie A, probabil că cele două echipe vor încerca în primul rând să nu primească gol, iar meciul o să fie unul de slabă factură. Ușor favorită pleacă Palermo la acest joc, dar având în vedere că este o dublă manșă, acest lucru nu contează așa mult.