Pronosticuri fotbal Rusia – Arabia Saudită CM 2018 14 iunie. Să înceapă nebunia. Campionatul Mondial de fotbal ia startul astăzi de la ora 18:00. Așteptarea a luat sfârșit, de astăzi avem fotbal de calitate în fiecare zi, echipele sunt pregătite, suporterii au ajuns în Rusia, stadioanele ne așteptăm să fie pline. Meciul de deschidere este între Rusia și Arabia Saudită. Gazdele fac parte din Grupa A și le au alături pe Uruguay și Egipt, pe lângă adversara de astăzi. Rusia nu este deloc pregătită, din punct de vedere fotbalistic pentru acestă competiție, iar rezultatele din ultima vreme ne dau dreptate total. Ca și țară organizatoare nu au avut parte de preliminarii și au disputat o serie de partide amicale.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei pe gol marcat Arabia Saudită @ 2,15


Pronosticuri fotbal Rusia – Arabia Saudită CM 2018 14 iunie

De la sfârșitul Campionatului European, Rusia a disputat 17 jocuri amicale în care au avut un bilanț foarte rău: șapte înfrângeri, șase rezultate de egalitate și doar patru victorii. De reamintit este și parcursul de la Euro, unde au terminat pe ultimul loc în grupă cu doar un singur punct obținut. Gazdele au mai participat și la Cupa Confederațiilor, în vara trecută, dar și aici au fost în plus: au obținut o victorie cu Noua Zeelandă (2-0), au pierdut cu Portugalia (0-1) și au pierdut și cu Mexic (1-2). Dacă nu vor avea parte de acel 5% ipotetic oferit gazdelor, noi credem că nu vor face mare lucru la acest mondial.

Pronosticuri fotbal Rusia – Arabia Saudită CM 2018 14 iunie

Arabia Saudită vine după trei înfrângeri consecutive, în amicale, dar și adversarele au fost pe nivelul lor: Germania, Peru și Italia, din aceste trei înfrângeri reținem faptul că au marcat în meciurile cu Germania și Italia, pierzând acele partide la un scor strâns (1-2). În rest cu adversare mai de teapa ei, au reușit rezultate bune: 2-0 cu Grecia și Algeria, 1-1 cu Ucraina și un 3-0 cu Moldova. Mare atenție, fotbalul din Golf s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani.