Ponturi pariuri Chindia – FC Voluntari România 13.06.2018. Totul sau nimic pentru cele două echipe, în această seară de la ora 17:30. Chindia putea mai mult decât acest 0-1 din tur, echipa din Târgoviște s-a mișcat extrem de bine la Voluntari, dar lipsa de încredere în forțele proprii a făcut ca acesta să fie rezultatul final. Chindia Târgoviște a terminat pe locul trei în clasament cu 75 de punctele mare distanță de cele două promovate direct în Liga 1. În partidele disputate pe teren propriu au avut o evoluție destul de bună, au acumulat 4 patru etape de acasă au fost neânvinși acumulând un egal și trei victorii. În meciurile disputate de Chindia s-a marcat o medie de 2,6 goluri per meci.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei pe Victorie Chindia @ 3,65 


Ponturi pariuri Chindia – FC Voluntari România 13.06.2018

Chindia nu a putut lupta de la egal la egal cu Dunărea și Hermannstadt, dar s-a calificat destul de lejer la acest baraj, pentru a promova în Liga 1. FC Voluntari a terminat în play-out-ul Ligii 1 pe locul șase, a acumulat 27 de puncte și au avut un golaveraj total de 16-22. În ultimele cinci etape disputate au avut o serie foarte proastă de rezultate: trei egaluri și două înfrângeri, în care au primit opt goluri. În meciurile de pe teren străin au reușit doar două victorii, din șapte partide disputate, restul fiind: două egaluri și trei înfrângeri.

Ponturi pariuri Chindia – FC Voluntari România 13.06.2018

Golaverajul total al meciurilor de pe teren propriu a fost de 8-10. În partidele jucate de Voluntari s-a marcat o medie de 2,7 goluri per meci. La ultimul joc din campionat cu Juventus au avut nevoie de un rezultat de egalitate, pentru a rămâne în prima ligă, au fost conduși de două ori de o echipă ce era deja retrogradată și era într-o formă dezastruoasă. FC Voluntari a egalat prin minutul 88 dintr-un penalty inventat de arbitru și înscris cu un noroc chior de Florin Cernat, cu largul concurs al portarului advers.