6 pronosticuri pentru Ergotelis – PAOK. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, care este deținătoarea Cupei Greciei întâlnește Ergotelis.

Meciul face parte din etapa a doua a grupelor Cupei Greciei și este programat miercuri, la 15:00, la Heraklion, pe terenul divizionarei secunde Egotelis.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Ergotelis – PAOK. Informații vitale pentru pariori

PAOK Salonic a câștigat trofeul în ultimele două sezoane, însă înaintea acestui meci ocupă abia locul al treilea în grupa a patra. În prima rundă, formația antrenată de Răzvan Lucescu a remizat pe teren propriu cu Aris Salonic, scor 1-1. La rândul său, Ergotelis a încheiat la egalitate partida disputată în deplasare cu Aittitos Spata, scor 1-1.

PAOK Salonic are patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri directe cu Ergotelis. Ultima victorie a actualei divizionare secunde din Grecia în fața lui PAOK Salonic a avut loc în 2011, cu scorul de 2-1.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 6 pronosticuri pentru Ergotelis – PAOK

Așadar, am ales 6 pronosticuri pariuri pentru meciul dintre Ergotelis și PAOK Salonic, din cadrul etapei a doua a fazei grupelor Cupei Greciei. Toate pronosticurile sunt „safe” și merită încercate pe biletele voastre de miercuri. Și avem așa: 2 solist, peste 2,5 goluri, 2/2, nu înscriu ambele, sub 4,5 goluri, X2.

Cele 6 pronosticuri pentru Ergotelis – PAOK
1,30 este cota pentru 2
1,55 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,83 este cota pentru 2/2
1,80 este cota pentru NU înscriu ambele
1,22 este cota pentru sub 4,5 goluri
1,05 este cota pentru X2
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.