Ponturi pariuri ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș 21.05.2018. Un singur meci a mai rămas din etapa cu numărul 11 a play-out-ului din Liga I. ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc de la ora 20:45.

După ce au jucat trei meciuri directe în acest sezon, ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc pentru a patra oară. Meciul de luni vine după o victorie a bănățenilor, scor 2-0, și după două remize cu același scor, 1-1. Ne așteptăm la un meci extrem de echilibrat, având în vedere miza uriașă a partidei, astfel că mergem pe cotele excelente oferite de Betano pentru opțiunile de „Sub”.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre ACS Poli Timișoara

  • ACS Poli Timișoara este obligată să câștige meciul cu Gaz Metan Mediaș Bănățenii sunt penultimii în clasament, în spatele lor clasându-se doar Juventus București, echipă deja retrogradată în Liga a II-a.
  • Echipa pregătită de Adrian Neaga are, în acest moment, doar două victorii în ultimele cinci meciuri disputate. A pierdut trei partide în această perioadă, cu Sepsi, cu FC Voluntari și cu Dinamo.
  • În meciurile de pe propriul teren, ACS Poli Timișoara a obținut două victorii, o remiză și a pierdut alte două partide în acest play-out.

Ce trebuie să știi despre Gaz Metan Mediaș

  • De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă foarte bună, iar în ultima etapă s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Voluntari.
  • Echipa pregătită de Cristi Pustai este prima deasupra liniei roșii. După remiza dintre FC Voluntari și FC Botoșani, scor 1-1, Gaz Metan, cu o victorie la Timișoara, s-ar distanța la trei puncte de locul de baraj și la șase de primul loc retrogradabil.
  • În meciurile directe cu ACS Poli Timișoara, Gaz Metan n-a câștigat niciodată pe propriul teren.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Sub 2.5 goluri @ 1.65

 Pariul curajos: Sub 1.5 goluri @ 3.25


Echipele probabile și absenții

Huesca:
Absenți:

Lugo:
Absenți: