Ponturi pariuri Arsenal – Southampton Anglia 08.04.2018

Ponturi pariuri Arsenal – Southampton Anglia 08.04.2018. Arsenal Londra primește vizita celor de la Southampton, duminică, de la ora 16.15, în direct la Telekom Sport.

După victoria fulminantă din sferturile de finală UEFA Europa League, 4-1 cu ȚSKA Sofia, Arsenal încearcă să își continue seria pozitivă cu un succes în fața lui Southampton. Sfinții sunt într-o situație critică în acest moment și riscă să ia drumul ligii secunde la finalul sezonului.

Ce trebuie să știi despre Arsenal

    • Tunarii sunt neînvinși de la finalul lunii trecute, de la eșecul cu Brighton, scor 2-1. De atunci, echipa a disputat cinci meciuri și le-a câștigat pe toate. Golaverajul a fost cu adevărat impresionant – 15 goluri marcate și doar două primite.
    • Echipa lui Arsene Wenger este neînvinsă în 21 din ultimele 23 de partide disputate pe teren propriu în campionat. Excepție fac meciurile cu Manchester City (0-3) și Manchester United (1-3).
    • Ultimele șapte meciuri disputate de Arsenal pe teren propriu s-au terminat toate cu cel puțin 2,5 goluri marcate.
    • Arsenal a marcat cel puțin două goluri în șase din ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu. Excepție face meciul mai sus menționat cu Manchester City.

Ce trebuie să știi despre Southampton

    • Sfinții au câștigat un singur meci în ultimele 18 etape din Premier League. În rest, au înregistrat nouă remize și opt înfrângeri.
    • Echipa lui Mark Hughes ocupă locul 18 în clasament, la două puncte în urma locurilor care îi asigură salvarea de la retrogradare.
    • Southampton este fără gol marcat în ultimele trei partide din Premier League.
    • Fosta echipă a lui Florin Gardoș are avantajul moral de a fi câștigat la ultima vizită pe Emirates. În 2016 s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Clasie și Bertrand. În plus, în turul de campionat, disputa dintre cele două echipe s-a terminat 1-1, prin reușitele lui Austin și Giroud.

Echipele probabile și jucătorii indisponibili

Arsenal(4-2-3-1): Cech – Bellerin, Mustafi, Chambers, Kolasinac – Elneny, Ramsey – Welbeck, Wilshere, Ozil – Aubameyang
Absenți: Cazorla, Mkhitaryan, Ospina

Southampton (4-2-3-1): McCarthy – Soares, Stephens, Hoedt, Bertrand – Lemina, Romeu – Tadic, Davis, Redmond – Austin
Absenți: Nimeni


Ce ponturi pariuri îți recomandăm

    •  Pariul simplu: 1 @ 1.55

    •  Pariul curajos: 1 pauză @ 2.10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.