Ponturi pariuri Astra – Poli Iași 30 aprilie. Ultimul loc din play-off este, în mare parte, acontat de Poli Iași, echipă fără nicio victorie de când campionatul s-a împărțit în două. 

Astra se află într-o bătălie oarbă cu Viitorul pentru locul 4, care nu duce nicăieri, decât permite accesarea unei sume mai mari de bani din drepturile TV. Este o miză mare, având în vedere banii care vin de la televiziuni. Meciul dintre Astra și Poli Iași este al doilea într-un interval de numai cinci zile. Cele două echipe s-au întâlnit joi, într-o restanță a Ligii 1. Astra s-a impus atunci la scor de neprezentare.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

 Ce trebuie să știi despre Astra

  • Astra a primit o lovitură dură săptămâna trecută. UEFA nu i-a acordat licența pentru cupele europene, din cauza unei datorii plătite de club într-un alt cont decât cel care ar fi trebuit…
  • N-o afectează prea tare, întrucât are șanse minime să prindă un loc european.
  • De când Gigi Mulțescu a preluat echipa, Astra a înregistrat două victorii, un egal și o înfrângere: 3-0 cu Poli Iași, 1-0 cu CSU Craiova, 0-3 cu FCSB și 1-1 cu CFR Cluj.
  • Florentin Matei este omul de urmărit luni seara. Mijlocașul venit în iarnă sub formă de împrumut de la Rijeka este golgheterul echipei în 2018. Are 4 goluri marcate, ultimul, chiar cu Iași, acum 5 zile.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Ce trebuie să știi despre Poli Iași

  • După ce s-au văzut cu sacii în căruță, jucătorii Iașiului au lăsat-o moale de tot în play-off, strângând doar un punct în cele 6 partide, după 1-1 cu CFR Cluj.
  • Pe teren străin are o serie de 4 înfrângeri consecutive. Ultima din ele și cea mai dureorasă, 1-4 cu Craiova.
  • Poli Iași a avut probleme serioase și când s-a deplasat pe terenul Astrei. Nicio victorie din 2003 și până în prezent, în tot acest timp pierzând de cinci ori și remizând în două rânduri.
  • Are cea mai slabă apărare dintre echipele din play-off, cu 13 goluri încasate, o medie de peste 2 pe meci.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1 @ 1,95

 Pariul curajos: peste 2,5 @ 2.50


Echipele probabile și absenții

Astra (4-3-3):
Absenți

Poli Iași (4-1-4-1):
Absenți