Ponturi pariuri Astra – Viitorul România 01.04.2018. Ultimele două campioane din Liga I, Astra și Viitorul, se înfruntă duminică, de la ora 18:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Ponturi pariuri Astra – Viitorul România 01.04.2018

Niciuna dintre cele două echipe nu a început bine playoff-ul, iar acum riscă să iasă definitiv din lupta pentru un loc pe podium. Cel puțin în cazul puștilor lui Gică Hagi. Viitorul a adunat un singur punct în primele două etape din playoff, după 1-2 cU FCSB și 0-0 cu CSU Craiova. Astfel, echipa a rămas la șapte puncte în urma oltenilor. Ofensiva a fost marea problemă a echipei lui Gică Hagi în acest sezon. De la începutul anului, Viitorul și-a pierdut principalii trei marcatori: Țucudean a plecat la CFR Cluj, Eric în zona Golfului, iar Chițu a fost cedat în liga a doua din Coreea de Sud. În aceste condiții, cel mai bun marcator al echipei a rămas fundașul Cristi Ganea, cu 3 goluri.

Ponturi pariuri Astra – Viitorul România 01.04.2018

Astra stă pe locul 5 în clasament, la un punct în urma echipei de la malul mării, dar și cu un meci mai puțin disputat. Deși opt puncte îi separă pe giurgiuveni de podium, cel puțin matematic ei au încă șanse destul de mari la o clasare între primele trei și, implicit, o nouă participare în cupele europene. Astra a ratat și ea startul în playoff, fiind învinsă cu 0-1 de CSU Craiova. În confruntarea cu Viitorul, giurgiuvenii au și un palmares favorabil. S-au impus în 12 din cele 20 de meciuri, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate. În actualul sezon, Astra a câștigat patru puncte în confruntările cu Viitorul din sezonul regulat, după 3-1 pe teren propriu și 1-1 în deplasare. La fel a fost cazul și în sezonul trecut, dar Viitorul și-a luat revanșa în playoff, când a câștigat ambele dispute.

Astra (4-2-3-1): Iliev – Belu, Erico, Bejan, Al. Stan – Seto, Mrzljak – L. Buș, Fl. Matei, Balaure – Vera
Absenți: Nimeni

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Mladen, Tîru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Băluță, Cr. Ganea – Mățan, I. Hagi, Lima
Absenți: Vână, Voduț, S. Rădoi, D. Lopez

Astra – Viitorul  1X @ 1,40

Înscrie-te AICI în grupul Bilete Pariuri VIP. Grăbește-te, accesul gratuit e limitat!