Ponturi pariuri Austria – Brazilia Amical 10.06.2018. Naționala Braziliei va înfrunta Austria, duminică, de la ora 17:00, în ultimul meci de pregătire înainte de startul Cupei Mondiale.

Principali favoriți la câștigarea titlului mondial, brazilienii traversează un moment de excepție, care a culminat cu calificarea de pe primul loc la Cupa Mondială. Brazilia a fost, de altfel, prima selecționată care a obținut biletele pentru turneul final. Acest ultim test cu Austria are o importanță deosebită pentru echipa antrenată de Tite. De văzut în ce măsură își va face apariția pe teren superstarul Neymar, care revine după o accidentare destul de serioasă. Fotbalistul lui PSG a jucat o repriză la ultimul meci amical, 2-0 cu Croația, și a și marcat un gol.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Austria

  • A ratat calificarea la Cupa Mondială după ce a terminat pe locul 4 în grupă în preliminariile europene.
  • Vine după o serie de opt meciuri fără înfrângere, serie începută cu o remiză și continuată cu șapte victorii.
  • De la finalul preliminariilor, austriecii au obținut victorii pe linie în meciurile amicale, iar adversarii nu au fost deloc de neglijat: 2-1 cu Uruguay, 3-0 cu Slovenia, 4-0 cu Luxembourg, 1-0 cu Rusia și 2-1 cu Germania.

Ce trebuie să știi despre Brazilia

  • La Cupa Mondială va face parte dintr-o grupă din care mai fac parte Serbia, Elveția și Costa Rica. Debutul la turneul final și-l va face împotriva elvețienilor, pe 17 iunie, la Rostov-pe-Don.
  • Vine după o serie de zece meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat șapte victorii și trei remize.
  • De la finalul preliminariilor a mai disputat cinci meciuri amicale, în care a înregistrat patru victorii și o remiză: 3-1 cu Japonia, 0-0 cu Anglia, 3-0 cu Rusia, 1-0 cu Germania și 2-0 cu Croația.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 2 @ 1.53

 Pariul curajos: 3-4 goluri @ 2.40