Ponturi pariuri Bayern – Hamburg | Cel mai dezechilibrat duel din week-end

Ponturi pariuri Bayern – Hamburg Germania 10.03.2018. Bayern Munchen primește vizita lui Hamburg, sâmbătă, de la ora 16.30, în etapa a 26-a din Bundesliga. Este cel mai dezechilibrat duel din acest final de săptămână din campionatul Germaniei.

Ponturi pariuri Bayern – Hamburg Germania 10.03.2018

Bayern conduce clasamentul din Bundesliga cu un avans de 20 de puncte față de principala urmăritoare, Schalke 04. Echipa lui Jupp Heynckes nu mai are așadar nicio emoție în privința câștigării titlului, al 5-lea consecutiv și al 28-lea din istorie. Echipa a arătat aproape impecabil sub comanda lui Heynckes – în 25 de meciuri a înregistrat 23 de victorii, o remiză și o înfrângere. Singurul eșec a fost în fața Borussiei Monchengladbach, la finalul lunii noiembrie, scor 1-2. Au urmat 16 victorii, până la meciul cu Hertha, din urmă cu două etape. S-a terminat 0-0, doar al doilea meci din acest sezon de Bundesliga în care echipa nu a marcat. În runda precedentă, bavarezii au dat o nouă lecție de fotbal. Au învins-o cu 4-0 pe Freiburg și au ajuns la 59 de goluri marcate în actuala ediție de campionat. Nu e de mirare că trupa din Munchen dă și golgheterul campionatului – Robert Lewandowski are în dreptul său 20 de goluri, aproape dublu față de următorul jucător din top.

Ponturi pariuri Bayern – Hamburg Germania 10.03.2018

Adversara de sâmbătă, Hamburg, este prinsă și în acest sezon în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa antrenată de Bernd Hollerbach este fără victorie de mai bine de tei luni, o serie de 13 meciuri fără succes care a făcut ca Hamburg să alunege în zona retrogradării directe. Este penultima în clasament, cu 18 puncte, la șapte lungimi în urma pozițiilor care o mențin în primul eșalon. În ultima etapă, Hamburg a făcut 0-0 cu Mainz, echipa de pe locul de baraj. Deși rezultatul nu a ajutat-o foarte mult pe Hamburg, a pus totuși capăt seriei de trei înfrângeri consecutive. Vorbim despre un 0-2 cu Borussia Dortmund, 1-2 cu Bayer Leverkusen și 0-1 cu Werder Bremen. Situația cu adevărat critică în care se află echipa este oglindită cel mai bine de cifrele departamentului ofensiv. Hamburg are cel mai slab atac din Bundesliga, cu doar 18 goluri marcate în 25 de etape. În istoria confruntărilor directe, Hamburg este fără victorie de aproape un deceniu. S-au jucat 18 meciuri de atunci, în care Bayern a obținut 15 victorii și 5 remize. Este și cazul meciului din tur, încheiat cu scorul de 1-0 pentru bavarezi.

Bayern (4-1-2-3): Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba – Javi Martinez – T. Müller, Vidal – Robben, F. Ribery – Lewandowski
Absenți: Früchtl, Hoffmann, Neuer, Coman

Hamburg (3-4-3): Mathenia – G. Sakai, K. Papadopoulos, van Drongelen – Diekmeier, Jung, Walace, Douglas Santos – Jatta, Kostic – Schipplock
Absenți:  Mavraj (krank), Thoelke, Ekdal, N. Müller

Bayern – Hamburg 1 (-2) @ 1.95

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

One Reply to “Ponturi pariuri Bayern – Hamburg | Cel mai dezechilibrat duel din week-end”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.