11 ponturi pariuri am pregătit pentru Belgia – Anglia, finala mica CM 2018. Doua din echipele cu cea mai mica medie de varsta prezente la Cupa Mondiala din Rusia se intalnesc in penultimul meci al turneului, unul pe care nicio echipă nu și-l dorește.

„Cruzimea” tinerilor fotbalisti a făcut ca Anglia și Belgia să rateze finala mare, în dauna Croației și Franței. Chiar și în aceste condiții, ar trebui să fim nebuni să condamnăm vreuna din echipe. Belgia și Anglia au jucat un fotbal frumos, dar nu au știut să gestioneze meciurile cu adevărat importante (aici excludem meciul Belgia – Brazilia 2-1).

 • Cotă marită Belgia – Anglia: 5,00 pentru un pariu bifat de fiecare finala mică din 1990 încoace!

Acum, se intâlnesc din nou după non-combatul din faza grupelor, când ”diavolii roșii” au câștigat un meci pe care Anglia a vrut să-l piardă.

În finala mică a CM 2018 nu va exista o echipă care să se dea la o parte, astfel vom vedea o versiunea mult mai bună a meciului din urmă cu două săptămâni. Pariul meu principal pentru acest meci este că ambele echipe vor marca, la o cotă de 1,50, neobișnuit de mică pentru un meci de la Cupa Mondială.

Pariu gratuit de 400 de lei pentru Belgia – Anglia

Agenția de pariuri eFortuna ne propune un pariu gratuit pentru Belgia – Anglia, de până la 400 de RON. Dacă nu ai bani mulți pe card, poți obține această promoție și cu o depunere de 50 de ron. CLICK aici pentru a activa acest bonus la pariuri. Spre exemplu, dacă depui 50 de lei si mizezi pe ”victorie Belgia”, in caz ca pierzi pariul, cei 50 de ron se vor întoarce în contul tău. E atât de bine pentru tine! De asemenea poți încasa bonusul accesând bannerul de mai jos.In cazul în care ai deja un cont la eFortuna, îți poți face unul la casa de pariuri Betano, care, de altfel, vine cu unul din cele mai mari bonusuri. Această agenție de pariuri îți acordă pana la 500 de lei BONUS pe meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia. Click aici și primești această promoție la meciul Belgia – Anglia, finala mică a Cupei Mondiale  In plus, ai peste 300 de pariuri doar pentru acest meci.

bonus betano

Ponturi pariuri pentru Belgia – Anglia. Statistica pariorului

 • Belgia și Anglia sunt primele echipe care se întâlnesc de două ori la Cupa Mondială, după Turcia – Brazilia, la turneul final din 2002. 
 • ”Diavolii roșii” au mai fost prezenți într-o finală mică. La Mondialul din 1986 au pierdut cu 2-4 în fața Franței.
 • Înfrângerea cu Franța, din semifinalele Cupei Mondiale a fost doar a doua suferită de Belgia sub comanda lui Roberto Martinez. Celălalt a fost în 2016, 0-2 cu Spania.

Am pregătit 20 din cele mai bune ponturi pariuri pentru finala mare a Cupei Mondiale, Franța – Croația

 • Anglia a început foarte agresiv Cupa Mondială din Rusia, însă apoi a devenit mult mai pragmatică. Cu Panama și Tunisia, trupa lui Gareth Southgate a tras de 15 ori la poartă. Ei bine, în restul de patru meciuri, cu Belgia, Columbia, Suedia si Croația, jucătorii au mai prins doar de 8 ori spațiul porții.
 • Celălalt meci al Angliei dintr-o finală mică a fost disputat în 1990, atunci când a pierdut cu 1-2.
 • Romelu Lukaku lucrează excelent cu Roberto Martinez. În cele 23 de meciuri în care cei doi au colaborat la naționala Belgiei, atacantul lui Manchester United a marcat 23 de goluri.
 • Harry Kane a avut evoluții modeste în ultimele 3 meciuri de la Mondial. Are doar un șut pe poartă în tot acest timp.

Echipele probabile pentru Belgia – Anglia

Belgia: Courtois, Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Meunier, Chadli, Witsel, Fellaini, De Bruyne, Hazard, Lukaku
Anglia: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rose, Henderson, Alli, Lingard, Sterling, Kane

Top 11 ponturi pariuri si pronosticuri pentru Belgia – Anglia

Pontul meu principal, ”GG” îl știi deja. Acum voi discuta despre restul de 10 pronosticuri pentru finala mică a Cupei Mondiale.

 • 1,63 este cota pentru ca Belgia să ia medaliile de bonz, indiferent de modalitatea prin care se impune.
 • 1,38 este cota pentru ca Belgia să nu piardă această confruntare la capătul celor 90 de minute.
 • 1,50 este cota pentru minimum 9 cornere.
 • 5,50 este cota pentru ca Thomas Meunier să primească un cartonaș galben. El revine în primul 11 după ce în semifinale a fost suspendat.
 • 1,30 este cota că vom avea minimum un gol până în pauză.
 • 1,83 este cota pentru ca ambele echipe să marcheze și să avem minimum 3 goluri.
 • 3,00 este cota pentru ca Eden Hazard să marcheze oricând.
 • 7,00 este cota pentru ca același jucător al lui Chelsea să fie desemat omul meciului.
 • 3,65 este cota pentru ca Belgia să câștige și ambele echipe să marcheze.
 • 3,30 este cota pentru 1 pauză / 1 final