Benfica – PAOK 21.08.2018. Vicecampioana Portugaliei primește vizita vicecampioanei Greciei, marți seară, în prima manșă a play-off-ului UEFA Champions League.

Benfica a intrat în competiție în turul anterior, acolo unde a eliminat vicecampioana Turciei, Fenerbahce, după două meciuri strânse: 1-0 la Lisabona și 1-1 la Istanbul. În schimb, PAOK a luat startul încă din turul al doilea preliminar. A eliminat, mai întâi, vicecampioana Elveției, FC Basel, scor 5-1 la general, apoi a trecut de vicecampioana Rusiei, după o dublă pe cât de strânsă, pe atât de spectaculoasă. A fost 3-2 în tur, la Salonic, pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu, după ce formația rusă a condus cu 2-0, pentru ca meciul retur să se încheie la egalitate, scor 0-0, după un meci la fel de aprins, dar lipsit de goluri.PARIU GRATUIT UNIBET
Benfica – PAOK Sub 2,5 @ 1.98

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 198 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Benfica – PAOK 21.08.2018 Liga Campionilor

Se anunță, așadar, o dublă manșă strânsă. Deși Benfica are prima șansă, nu este exclus ca PAOK să producă o surpriză, având potențialul de a face acest lucru. Cum noi ne îndreptăm atenția asupra primei partide, este greu să dăm un pronostic în privința echipei câștigătoare sau asupra celei care se va califica, însă un lucru este sigur: se va juca de la egal la egal și se preconizează un prim meci de tatonare, cu goluri puține. Prin urmare, vă sfătuim să mizați pe „sub 2,5”, un pariu care aproape că vă dublează miza.

  • Verifică pontul pentru BATE – PSV. Un meci destul de problematic în ceea ce privește pariurile

EȘTI PE MOBIL? AI UN PARIU GRATUIT FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ DIN PARTEA FORTUNA!

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sezonul 2013/2014 al Ligii Europa, atunci când portughezii au mers mai departe, cu scorul de 4-0 la general. Chiar și atunci, în prima manșă s-a înscris un singur gol.

  • Mai avem încă un bilet pentru meciurile din Champions League. Verifică-l AICI

Benfica – PAOK. Predicții pariuri gratuite

Echipa care merge mai departe va evolua în faza grupelor UEFA Champions League, a cărei tragere la sorți va avea loc la 30 august. Echipa eliminată va evolua, în schimb, în grupele UEFA Europa League.