Bilet Anglia etapa 27. Citește în continuare pentru a vedea ce pronosticuri îți propunem pentru această rundă din Premier League. 

Bilet Anglia etapa 27. Tottenham – Arsenal

Primul meci ales pentru biletul nostru este derby-ul londonez dintre Tottenham și Arsenal. Tottenham are o serie de 12 meciuri fără înfrăngere acasă, dintre care 8 sunt victorii. Echipa este intr-o formă sportivă foarte bună și reușește să-și domine fiecare adversar întâlnit pe teren propriu. Tottenham are o medie de 18 ocazii de gol și 8 șuturi pe poartă în fiecare joc disputat acasă. De partea cealaltă Arsenal începe să-și găsească ritmul, se pare că venirile lui Aubameyang și Mkhitaryan au reușit să dea un imbold important echipei. Arsenal vine după meciul cu Everton (5-1), în care a produs fotbal spectacol. Pontul nostru pentru acest joc este, ambele echipe marchează la o cotă de 1,44.

Bilet Anglia etapa 27. Everton – Crystal Palace

În partida dintre Everton și Crystal Palace, se întâlnesc două echipe cu două loturi de jucători ce au dezamăgit în acest sezon. Everton are o formă de moment slabă cu 3 înfrângeri, un egal și o victorie, iar Palace are două înfrângeri, două egaluri și o victorie. La Crystal Palace infirmeria este plină, lipsind sigur de la acest joc: Loftus-Cheek, Puncheon, Sako, Dann și Zaha. Pontul nostru pentru acest meci este, peste 1,5 goluri la o cotă de 1,40.

Bilet Anglia etapa 27. Man City – Leicester

Manchester City – Leicester este duelul dintre David și Goliat. City are acasă o formă sportivă fabuloasă, în 19 jocuri disputate are 17 victorii și doar două egaluri, media de goluri pe meci fiind de 3,6, iar media de goluri a lui City în aceste jocuri fiind de 3. Accidentați la City sunt Sane, Mendy, Jesus și Delph. Incerți sunt Silva și Stones. Leicester în deplasare a marcat cu Liverpool, Arsenal, Everton și nu a primit gol de la Chelsea, sezonul acesta se află în prima jumătate a clasamentului, pe locul 8 cu un golaveraj de 19-15 și 21 de puncte. Începutul de an 2018 este unul foarte bun cu o singură înfrângere din 8 jocuri disputate. Pontul nostru pentru acest joc este, ambele echipe înscriu la o cotă de 1,8.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal