Bilet Baschet 08.11.2017. Liga Campionilor de baschet masculin continua cu etapa cu numarul cinci si miercuri. Iti recomandam trei meciuri: Avellino – Nymburk, Murcia – Karsiyaka si PAOK – Iberostar Tenerife.

Bilet Baschet 08.11.2017

Bilet Baschet 08.11.2017 Avellino – Nymburk

Cota pentru ”1 solist” a scazut foarte mult, intr-un timp foarte scurt. In dimineata zilei de marti, casele de pariuri online rasplateau victoria italienilor cu 1,42, iar spre seara, multiplicatorul a scazut pana la 1,33. Probabil ca va scadea si in ziua meciului. Din acest motiv, iti recomandam sa mizezi pe ”1 solist”, insa sa o faci repede. Daca miercuri, acesta ajunge la o cota mai mica de 1,25, nu te mai deranja sa pariezi acest eveniment! Casele de pariuri au luat decizia de a scadea cotele, probabil din cauza numarul de pariuri pe ”1 solist”. Avellino are evolutii perfecte in ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu iar asta a atras atentia multor pariori.

Bilet Baschet 08.11.2017 Murcia – Karsiyaka

Si cota celor de la Murcia se afla intr-o cadere libera. Victoria impotriva turcilor de la Karsiyaka era ”renumerata” de bookmakeri cu 1,50 in momentul in care a fost publicata oferta. Acum, cota a ajuns la 1,26 si este in apropierea pragului de a nu mai fi jucata! Inca nu cunoastem motivul pentru care casele de pariuri au scazut in halul asta cota, mai ales ca ambele echipe sunt de valoare apropiata. Pe noi ne-a convins forma proasta a celor de la Karsiyaka pe teren strain sa jucam ”1 solist”. Mai exact, turcii au patru infrangeri consecutive ”afara”.

Bilet Baschet 08.11.2017 PAOK – Tenerife

Spaniolii sunt mari favorit sa castige acest meci, insa nu vom juca pe victoria lor. PAOK vine dupa un succes pe teren propriu, 94-83 cu Kymis, in campionatul Greciei, in timp ce Tenerife a pierdut pe terenul celor de la MoraBanc Andorra. Iti recomandam sa mizezi pe un meci cu minimum de 147 de puncte. Bafta!