Bilet Baschet 15.11.2017. Daca saptamana trecuta am discutat mai mult despre meciurile din Liga Campionilor, acum a sosit momentul sa analizam meciurile din Euroliga masculina de baschet, cea mai importanta competitie pentru cluburi din Europa.

Bilet Baschet 15.11.2017

Bilet Baschet 15.11.2017 Fenerbahce – Olympiakos

Ti-am ale trei meciuri pentru tichetul nostru de astazi. Primul despre care vom discuta este Fenerbahce – Olympiakos. Turcii sunt pe locul trei al Euroligii, in timp ce grecii sunt pe patru. Fenerbahce este una dintre cele mai puternice echipe din Europa. A castigat editia din sezonul precedent a Euroligii, iar in acest moment are o serie de 18 victorii consecutive pe teren propriu! Si Olympiakos se descurca bine ”afara”, avand patru succese in ultimele cinci deplasari. A pierdut doar la Barcelona, scor 51-73. Iti recomandam sa mizezi pe ”1 solist”, la o cota de 1,35.

Bilet Baschet 15.11.2017 Bamberg – Barcelona

Mergem mai departe si discutam despre partida Bamberg – Barcelona. In mod evident jucam pe succesul catalanilor, rasplatit de casele de pariuri online cu 1,66. Barcelona nu sta deloc bine in clasament, fiind pe locul 12 al clasamentului, asa ca are nevoie de un succes pe terenul luim Bamberg pentru a se apropia de locurile de play-off. Nemtii sunt in fata catalanilor, insa doar doua pozitii mai sus, pe zece. Barcelona a reusit doua victorii importante pe teren strain, cu Real Madrid si cu Bilbao. In schimb, Bamberg este destul de oscilanta pe teren propriu.

Bilet Baschet 15.11.2017 Valencia – Milano

Ultimul meci de pe biletul nostru se disputa miercuri seara, incepand cu ora 21:45 si conteaza pentru etapa a saptea a Euroligii masculine de baschet. Alegem sa mizam pe victoria spaniolilor. Casele de pariuri ne raplatesc cu o cota de 1,25 pentru un asemenea scenariu. Armani Milano este o echipa modesta, fiind pe ultimul loc al clasmentului, cu o singura victorie in sase meciuri. Valencia este pe noua, in imediata vecinatate a locurilor care permit accesul in play-off.