Astăzi îți prezentăm un bilet pe care fiecare din noi ar trebui să-l încerce atunci când avem o mulțime de evenimente în weekend! Ce-i drept, nu în weekendul care vine, când avem doar meciuri internaționale și partide din ligile inferioare.

Nu știm al cui este biletul, acest fiind postat de un prieten al fericitului. Încercăm să scoatem în evidență simplitatea biletului, pe care pariorul nostru a mizat 8 lei. A jucat numai favoriții în 25 de evenimente care s-au derulat în weekend-ul în care am avut prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Acesta a mizat până și meciurile pe care le-au disputat CFR Cluj și FCSB, cu Iași, respectiv, Viitorul, câștigate ambele de primele două clasate din România cu același scor: 2-1.

La toate aceste meciuri a ales pariurile cele mai evidente. ”1 solist”, în cazul celor două meciuri din Liga 1, dar și multe ”pauză sau final”, un pariu pe care, din păcate, nu-l avem la prea multe case de pariuri online. 

I-au ieșit absolut toate cele 25 de meciuri și a prins o cotă de 2901,113, una imensă dacă ținem cont că a mizat pe cele mai clare meciuri din weekend-ul 10-11 martie. Câștigul a fost cu adevărat fabulos: 43.763 de lei, asta după ce a beneficiat de bonusul dublu oferit de casa de pariuri pe care tocmai ce o ”devalizase”.

Te invităm să vezi cele 25 de meciuri jucate de pariorul nostru:

Înscrie-te AICI în grupul Bilete Pariuri VIP. Grăbește-te, accesul gratuit e limitat!