Duminica trecută, un parior din Alba Iulia a avut o idee puțin cam forțată, la prima vedere, dar care s-a dovedit a fi câștigătoare. A pariat pe trei ”outsideri” și mizat că ambele echipe vor marca la derby-ul CFR Cluj – FCSB.

RB Leipzig – Bayern Munchen ”1 solist”

Lucrurile au început rău pentru biletul său, cu Bayern deschizând scorul în minutul 12 prin Wagner. Keita a egalat în minutul 37 iar victoria a fost adusă de Werner, în minutul 56. Ce-i drept, pariorul nostru a fost și mai norocos, întrucât antrenorul bavarezilor i-a menajat pe Lewandowski, Ribery, Boateng, Javi Martinez, niciunul dintre ei nu s-a regăsit în echipa de start.

 Villarreal – Atletico Madrid ”gazdele câștigă”

Atletico Madrid venea după un meci în Europa, câștigat la scor în fața rușilor. De obicei, după o asemenea partidă în care jucătorii dau maximum, următorul meci este tratat cu puțină superficialitate. Pe acest lucru a mizat și pariorul nostru, întrucât Villarreal s-a impus cu scorul de 2-1.

CFR Cluj – FCSB  ”ambele marchează”

Și la derby-ul etapei a doua din play-off a fost cu noroc pentru pariorul din Alba Iulia. Golul lui Gnohere, din minutul 90+2 i-a creat o bucurie imensă, cu toate că nu știm… poate e dinamovist! Spunem noroc, întrucât CFR Cluj este o echipă care se apără excelent, mai ales în condițiile în care conduce!

Marseille – Lyon ”2 solist”

Și la meciul Marseille, Lyon, pariorul nostru a stat cu sufletul la gură până la finalul meciului. Cu câteva secunde înainte ca arbitrul de rezervă să arate minutele de prelungire, scorul era 2-2. Victoria ”leilor” a venit în primul minut de prelungire. Depay a fost omul care i-a băgat banii în buzunar, Marseille – Lyon fiind ultimul meci de pe bilet.

Înscrie-te AICI în grupul Bilete Pariuri VIP. Grăbește-te, accesul gratuit e limitat!