A făcut un bilet pentru toată săptămâna. A început cu PSG – Real Madrid, care s-a jucat pe 6 martie și a terminat cu Inter – Napoli, disputat în data de 11 martie. A jucat pe Championship, pe Liga Campionilor, pe Europa League, pe FCSB și a mers de două ori pe Juventus!

Toate meciurile au fost drepte, cea mai mare cotă de pe bilet fiind 3,35 pentru ”2 solist” la Tottenham – Juventus. Pariorul a dezvăluit că voia să pună biletul o singură dată, însă cum n-a avut mărunțiș l-a pus de cinci ori, cu câte doi lei pe bilet. Cota totală a celor 22 de evenimente a fost de 44.795,82. Colosală!

”Eu am mers cu gândul să bag 1-2 bilete maximum, dar nu aveam mărunt, așa că am băgat cinci. Eu jucam înainte de asta cu sume mari, 200-300 de lei, dar când am jucat acum aveam 10 lei și am zi să repete biletul de cinci ori, că, la sumele pe care le joc eu, mi s-a părut aiurea. Am împărțit biletele la rude și la prieteni. Eu am oprit un singur bilet”, a spus fericitul câștigător.

”Am mers pe varianta că dacă iese marți liga a doua din Anglia pot să le judec mai mult. Miercuri eram sigur pe Juventus. Apoi am mers pe ele la sigur. Joi am avut un singur meci Sporting, n-am pus Dortmund și Lazio. Urmăresc zilnic echipele. Joc zilnic, de un an jumate. Nu cred că am o zi-două în care să nu joc”, a mai spus pariorul care a vrut să-și păstreze anonimatul.

Fiecare din cele cinci bilete a avut un câștig de 150.000 de lei, grație pariului șansă, un bonus oferit de casa de pariuri, o casă de pariuri care se va redresa cam greu după ce a plătit această sumă colosală. Înmulțit cu cinci dă 750.000 de lei. Asta înseamnă 7 miliarde și jumătate de lei vechi!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal