Trebuie să fii puțin sărit de pe fix să arunci atâția bani pe Steaua și Dinamo. Nu numai să pariezi pe meciurile în care sunt angrenate, ci să pariezi că vor câștiga. Spunem aceste lucruri întrucât Steaua și Dinamo traversau o perioadă groaznică înainte de meciurile cu Viitorul și Gaz Metan.

FCSB fusese umilită de FC Hermannstadt în Cupa României, scor 0-3, în timp ce Dinamo pierduse accesul în play-off și a fost eliminată din Cupa României, după 0-1 cu Universitatea Craiova. După atfel de meciuri trebuia să ai o doză mare de nebunie ca să pui 60 de milioane că Steaua și Dinamo vor câștige meciurile din weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

Un parior a postat pe Facebook, imediat după încheierea meciului Dinamo – Gaz Metan 3-0 două bilete. Pe unul din ele a mizat că FCSB va câștiga meciul cu Viitorul iar ambele echipe vor marca (2-1) + ”câinii” câștigă la o diferență mai mare de 1,5 goluri. Pe acesta a pus 800 de lei. 

Pe al doilea a mizat 5.000 de lei că trupa lui Dică nu va pierde cu Viitorul, iar meciul va avea minimum două goluri. La Dinamo – Gaz Metan a pariat pe victoria gazdelor și 0-3 goluri! Și uite așa nebunia s-a transformat într-un câștig total 19.277 lei!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal