Lupta pentru șefia FRF s-a jucat și la casele de pariuri online din România. eForuna a oferit cote generoase pentru candidați. Răzvan Burleanu, cel care a câștigat un nou mandat la Federație avea cotă 2,80 că va câștiga alegerile. În schimb, rivalul său, Ionuț Lupescu, pe care, practic, l-a desființat prin diferența de voturi, era favorit, cu 1,50.

Mulți au mers și au pariat, însă majoritatea a ales victoria lui Ionuț Lupescu. Nu a fost cazul și lui Adrian Teodorescu, un fost jucător de fotbal, ajuns acum la 50 de ani. Acesta a pariat pe victoria lui Răzvan Burleanu. A mizat 1000 de lei și a câștigat 2666.66 de lei. „Luăm banii pariați pe Burleanu și aștept lăutarii”, a scris pe pagina lui de Facebook Teodorescu

500 RON bonus automat

 Deschide AICI un cont la Betano

 Depune orice sumă între 25 RON și 500 RON 

 Primești dublu instant! Ex: depui 90 RON, ai în cont 180 RON! 

VREAU SA PRIMESC BONUSUL
Biletul câștigător a fost plasat la o agenție stradală marți, atunci când cota lui Burleanu a atins maximum, 2,80. Spre exemplu, luni, multiplicatorul era 2,50. În ziua alegerilor, pariul nu ar mai fi putut fi jucat, deoarece agențiile l-au blocat.

Teodorescu a evoluat, de-a lungul carierei, la CSS Brașovia, FC Brașov, Poli Iași, Fortus Iași, Olimpia Rm. Sărat, Dunarea Galați, Gloria Buzău, Poiana Campina, Inter Sibiu, Mureșul Deva și FC Gaszer (Ungaria).