Bilet cota 10.00 12.02.2018. Într-o zi în care facem tranziția de la campionatele tari ale Europei la Liga Campionilor, iti oferm patru partide de ”mâna a doua”, dar cu șanse uriașe să ne trimită la casierie! Meciurile pregătite de noi sunt CSM Poli Iași – FC Botoșani, Auxerre – Nimes, Schaffhausen – Servette, PAOK Salonik – Larisa si Palermo – Foggia. 

Bilet cota 10.00 12.02.2018

Bilet cota 10.00 12.02.2018 CSM Poli Iași – FC Botoșani

Derby-ul Moldovei este programat luni seara, de la ora 18:00 si poate fi vazut pe canalul Telekom Sport 1. CSM Poli Iasi pune in pericol locul de play-off al Botoșaniului.  În prima etapă din 2018, gruparea lui Flavius Stoican a suprins pe toată lumea, când a învins-o pe FC Voluntari într-o manieră categorică, scor 4-0. Acum, daca ia cele trei puncte din meciul cu Botosani, Iasiul isi asigura in mare parte accesul in play-off! Va fi foarte greu, intrucat la ora meciului se anunță temperaturi de sub zero grade, iar gazonul va fi înghețat. În aceste condiții, jocul formației lui Flavius Stoican va suferi. CSM are un joc combinativ, cu joc de pase și cu o posesie progresivă. Totusi, daca vor juca la fel cum au facut-o în meciul cu Voluntari, ieșenii nu au cum să piardă, mai ales că evoluează pe teren propriu, acolo unde are o serie de patru victorii consecutive.

Bilet cota 10.00 11.02.2018 PAOK – Larisa

Razvan Lucescu este ”zeu” în Grecia! Se află pe primul loc împreună cu PAOK și are o serie incredibilă de victorii la activ. Mai precis, gruparea din Salonik are un șir de 13 victorii consecutive! Nu știm ce le-a pus Răzvan grecilor în mâncare sau în apă, însă aceștia joacă excelent! La mijlocul săptămânii, PAOK a reusit să ajungă în semifinalele Cupei, după ce a trecut cu 5-1 la general de Atromitos. Adversara pe care o va întâlni PAOK luni seara, Larisa, are evoluții modeste pe teren străin, acolo unde a înregistrat trei înfrângeri în ultimele patru deplasări. Mizăm pe o victoria clară a formației antrenate de Răzvan Lucescu!