Bilet cota 10.00 17.02.2018. Șase meciuri compun tichetul nostru de sâmbătă: CFR Cluj – Astra, Las Palmas – Sevilla, Schalke – Hoffenheim, Udinese – AS Rom, Amiens – Toulouse și Benfica – Boavista.

Bilet cota 10.00 17.02.2018 CFR Cluj – Astra

Poate fi un meci al ”micilor” înțelegeri. Cele două formații au realizat cea mai importantă afacere a iernii în Liga 1: transferul lui Ioniță, ajuns la gruparea din Gruia. În contul Astrei au ajuns 1.000.000 de euro, dar și Urko Vera, împrumutat până la sfârșitul sezonului. În aceste condiții, CFR ar putea avea munca ușurată, mai ales că Astra are deja biletele pentru play-off în buzunar! Gruparea clujeană, în schimb, se află în luptă directă cu FCSB. Daca Dan Petrescu ia toate puncte din meciul cu Astra, echipa sa este, în mare parte, campioana sezonului regular, întrucât FCSB are meci dificil cu Dinamo, duminică. Un alt avantaj al clujenilor este terenul propriu, care le-a adus patru victorii consecutive: 1-0 cu Iași, 2-0 cu Sepsi, 1-0 cu Timișoara și 2-0 cu Concordia. Astra a fost o surpriză plăcută în acest sezon. Cu toate plecările din vară, Edi Iordănescu a reușit să lege o echipă bună la Giurgiu. Un câștig în această iarnă, după plecarea lui Ioniță, este Florin Matei. Fostul jucător ar FCSB a semnat cu Astra în iarnă și deja are două goluri marcate după primele două meciuri!

Bilet cota 10.00 17.02.2018

Bilet cota 10.00 17.02.2018 Benfica – Boavista

Boavista joacă atât de slab pe teren străin, încât ne-a convins să mizăm pe ”1 solist” la confruntarea cu Benfica. Mai exact, gruparea din Porto are doar două victorii ”afară” în ultimele 12 meciuri. În tot acest timp a jucat pe terenuri pe care ar fi putut câștiga cu ușurință, cum ar fi la ultima clasată, Vitoria Setubal… Însă chiar și acolo a pierdut, scor 2-3. Mai mult de atât, Boavista n-a mai câștigat pe terenul Benficăi din 1999, iar de atunci și până în prezent s-au disputat 12 confruntări! În tot acest timp, Benfica a câștigat de șapte ori! Chiar Dacă Benfica este pe locul doi, iar Boavista pe șase, diferența de puncte este una imensă: 23!