Bilet cota 10.00 19.02.2018. Chiar dacă nu mai sunt la fel de multe meciuri ca sâmbătă și duminică, ți-am alcătuit un bilet care îți poate aduce de zece ori suma investită. Acesta este format din cinci meciuri: Viitorul – FC Botoșani, Tondela – Sporting, Jong Ajax – FC Oss, Wigan – Man. City și Getafe – Celta Vigo.

Bilet cota 10.00 19.02.2018 Viitorul – FC Botoșani

Cât de bine începuse FC Botoșani sezonul… Remiză cu CFR Cluj, apoi patru victorii consecutive și cât de prost joacă acum… În momentul de față, gruparea din Moldova are o serie de cinci meciuri fără victorie la activ. Mai mult de atât, FC Botoșani n-a mai câștigat afară de la sfârșitul lunii octombrie, iar acum are o serie de trei înfrângeri consecutive: 0-1 cu CSM Poli Iași, 1-2 cu Astra și 0-3 cu Concordia Chiajna. De partea cealaltă, Viitorul Constanța are nevoie de un succes pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în play-off. Echipa lui Hagi a strâns patru puncte după cele două meciuri disputate în 2018: 1-1 cu Astra și 1-0 cu Juventus București. Viitorul s-a întâlnit de două ori cu Botoșani în 2017, iar de fiecare dată au câștigat moldovenii, însă la cum joacă aceștia în ultima perioada, campioana României ar trebui să ia toate punctele!

Bilet cota 10.00 19.02.2018 Wigan – Manchester City

Liderul din Premier League înfruntă o formație din liga a treia, pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei Angliei. ”Cetățenii” se prezintă la acest meci după două victorii la patru goluri diferență: 4-0 cu FC Basel în optimile Ligii Campionilor și 5-1 cu Leicester în campionat. Pe noi ne-ar mulțumi și o victorie la minimum două goluri diferență în fața lui Wigan. Cona pentru un asemenea pariu este 1,47, una pe care o vom juca fără să clipim. Wigan are evoluții modeste în ultima vreme, pierzând în handicap ultimele două meciuri: 0-2 cu Blackpool și 1-3 cu Southend.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal