Biletul pentru pariorii echilibrați este aici. Are cotă 10,10 și este pentru un buget mediu. E format din patru meciuri și cuprinde două cote de 1,57 și două de 2,00. Avem foarte mare încredere în meciurile Dunav Ruse – ȚSKA Sofia și Lorient Le Havre!

Vremea este destul de proastă și în Bulgaria, nu numai în România, iar asta le poate pune probleme mari ”granzilor” de acolo, care au jucători tehnici în lot. Uită-te la ce a pățit Ludogoreț cu modesta Septembri iei… Claudiu Keșeru a marcat golul victorie în minutul 94, după ce gruparea din Razgrad s-a chinuit să marcheze pe un teren greu și în fața unui oponent care s-a pus cu fundul în poartă. Așa credem că va fi scenariu și la meciul Dunav Ruse – ȚSKA Sofia!

”GG”-ul” este foarte bun la meciul Lorient – Le Havre. Cota este excelentă, iar echipa gazdă are obiceiul să marcheze des pe teren propriu, însă, cam la fel de multe goluri și încasează! Semnul ”ambele marchează” a fost prezent la fiecare din precedentele șapte meciuri disputate acasă de Loerient!

  • Crystal Palace – Man United ”2” @ 1,57
  • Dunav Ruse – ȚSKA Sofia ”Sub 2,5” @ 2,00
  • Aalborg – Horsens ”Sub 2,5” @ 1,57
  • Lorient – Le Havre ”GG” @ 2,05
  • Curs final: 10,10

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal