Bilet cota 100.00 04.02.2018. Daca ar fi sa comparam o mahmureala cu o zi proasta la pariuri, putem s-o ”dregem” cu un bilet fara presiune, care merge pariat si cu niste marunt, ramas prin buzunare. Duminica avem o zi plina de fotbal, asa ca ne-am permis sa-ti alcatuitm un bilet ce depaseste usor cota 100. Acesta este format din sase meciuri: Dinamo – Craiova, Liverpool – Tottenham, Espanyol – Barcelona, Augsburg – Frankfurt, Benevento – Napoli si AS Monaco – Lyon.

Bilet cota 100.00 04.02.2018

Bilet cota 100.00 04.02.2018 Benevento – Napoli

Benevento este disperata sa se salveze de la retrogradare insa este un tel mult prea indraznet pentru o echipa care a strans doar sapte puncte dupa 22 de etape disputate! Pentru a se redresa intr-un fel, Benevento a mutat pe piata de transferuri, n-a cheltuit multi bani, ci s-a multumit doar sa imprumute, sa ia jucatori liber sau ieftini. L-a luat si pe Alin Tosca, imprumutat un an de catre Betis. Mai mult de atat, Benevento l-a luat liber de contract pe Bacary Sagna, ultima oara la Manchester City. In ciuda acestori intariri, Napoli n-ar trebui sa aiba vreo problema. Poate nu va mai castiga la fel de clar ca in meciul din tur, cand napoletanii s-au impus cu 6-0, insa tot acestam un succes lejer. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1,55 pentru ”2 pauza/ 2 final”.

Bilet cota 100.00 04.02.2018 AS Monaco – Lyon

Avem un meci foarte interesant duminica, in Ligue 1. AS Monaco primeste vizita lui Lyon, intr-o partida care conteaza pentru etapa cu numarul 24. Bookmakerii se asteapta la un meci cu cel putin trei goluri. Cotele pentru multe reusite au scazut atat de mult, incat nu se mai poate paria nimic, profitul fiind infim. Dar, oare, sa aiba dreptate casele de pariuri? Ultimele meciuri disputate de cele doua echipe in ultima perioada au avut o medie ridicata de goluri. Cu toate acestea, avem incredegere in feeling-ul nostru care este de parere ca nu vom vedea multe goluri in ”Principat”, intrucat miza este destul de mare. Cele doua echipe sunt vecine de clasament, iar meciul va fi tacticizat. AS Monaco trebuie sa se apere, intrucat n-are multi jucatori importanti la dispozitie, acestia fiind accidentati.