Bilet cota 100.00 17.02.2018. Pentru sâmbătă v-am pregătit un tichet format din opt meciuri, cu o cotă cumulată de 97.21. Vorbim despre Alaves – La Coruna, Udinese – Roma, Hamburg – Leverkusen, Asteras – Atromitos, NAC Breda – Alkmaar, Sivasspor – Osmanlispor, Antalyaspor – Kayserispor, Fenerbahce – Alanyaspor

Bilet cota 100.00 17.02.2018 Alaves – La Coruna

În Spania, Florin Andone și Deportivo La Coruna continuă lupta de salvare de la retrogradare. Echipa este pe penultimul loc în clasament, la trei puncte de pozițiile care îi asigură menținerea în La Liga, iar în runda cu numărul 24 înfruntă una dintre echipele pe care ar putea-o depăși. Orice altceva decât o victorie îi condamnă pe galicieni să lupte alături de alte trei echipe pentru un singur loc de salvare. Alaves este pe locul 16 în clasament, cu un avans de opt puncte față de echipa lui Florin Andone. Forma de moment nu le dă însă prea mari speranțe galicienilor. Echipa vine după o serie de opt meciuri fără victorie, în care a obținut doar două puncte. Nici schimbarea antrenorului nu a adus ceva nou la echipă. La debutul lui Clearence Seedorf pe bancă, Deportivo a cedat cu 0-1 în fața lui Betis Sevilla.

Bilet cota 100.00 17.02.2018 Udinese – Roma

În Italia, AS Roma luptă pentru ultima poziție de pe podium, de care o desparte în acest moment un singur punct. De unul dintre primele două locuri nici nu mai poate fi vorba – 15 puncte îi separă pe capitolini de poziția a doua ocupată de Juventus. Altfel, echipa lui Eusebio di Francesco vine după două victorii consecutive, 1-0 cu Verona și 5-2 cu Benevento, meciuri care au pus capăt seriei de șapte meciuri fără victorie. Udinese luptă și ea în continuare pentru un loc de cupe europene. Friulanii au avut însă mult de suferit de pe urma rezultatelor din ultima perioadă. Au câștigat un singur meci din ultimele șase și au rămas la opt puncte în urma locurile de Europa. Cel mai recent, Udinese a cedat pe terenul lui FC Torino, scor 0-2.

Bilet cota 100.00 17.02.2018 Hamburg – Leverkusen

Lupta pentru podium din Germania este însă, fără îndoială, cea mai interesantă. Zece echipe păstrează șanse pentru a termina pe podium. Evident, despre poziția de lider nu mai poate fi vorba, în condițiile în care Bayern are deja un avans de 18 puncte. În urma bavarezilor, zece echipe stau în doar opt puncte. Leverkusen este una dintre ele. „Aspirinele” sunt pe locul 5 momentan, la trei puncte de poziția a doua. În etapa a 23-a, Leverkusen are o misiune accesibilă. Dă piept cu Hamburg, penultima din clasament. Echipa lui Bernd Hollerbach are doar patru victorii în dreptul său în acest sezon, ultima în urmă cu 10 etape. De atunci, Hamburg a mai obținut doar patru puncte.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal