Bilet cota 100.00 18.02.2018. Pentru biletul de miercuri ti-am selectat meciuri din cinci campionate, după cum urmează: Torino – Juventus, Milan – Sampdoria, Gladbach – Dortmund, Nice – Nantes, Marseille – Bordeaux, Gent – Mechelen, Kasimpașa – Galatasaray și Karabukspor – Akhisarspor.

Bilet cota 100.00 18.02.2018 Milan – Sampdoria

Etapa a 25-a din Serie A le pune față în față pe AC Milan și Sampdoria, cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc din zona cupelor europene. Genovezii stau mai bine momentan, pe locul 6, cu un avans de trei puncte față de adversara de duminică. Momentul este însă mai bun pentru echipa lui Genaro Gattuso, care a obținut patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri de campionat. Lor li se adaugă și succesul din Europa League cu Ludogoreț, scor 3-0, pentru a le da diavolilor un moral foarte bun. Sampdoria este și ea neînvinsă în ultimele cinci meciuri de campionat, dar a obținut cu două puncte mai puțin decât Milan. Trei victorii și două remize este palmaresul Sampdoriei în această perioadă.

Bilet cota 100.00 18.02.2018 Gladbach – Dortmund

Borussia Dortmund continuă cursa pentru podium în Bundesliga. Echipa lui Peter Stoger este pe locul 3 în clasament, dar este supusă unei presiuni constante din spate. Zece echipe luptă cu șanse reale pentru locurile 2 și 3, pentru că poziția de lider este deja acontată de Bayern Munchen. Altfel, Gladbach se numără și ea printre cele zece echipe care se luptă pentru podium. Echipa este pe locul 10 în clasament, dar numai șase puncte o separă de poziția ocupată de Dortmund. Din punct de vedere al formei de moment, cele două echipe sunt în perioade diferite. Dortmund vine după o serie de șapte meciuri fără înfrângere în Bundesliga, în timp ce Gladbach vine după o serie de trei înfrângeri consecutive.

Bilet cota 100.00 18.02.2018 Nice – Nantes

În Franța, Nantes și Ciprian Tătărașanu își joacă probabil ultima șansă de a mai prinde locurile de cupe europene. Pe poziția a cincea în clasament, canarii au rămas la zece puncte în urma celor de la Lyon, după o serie de șase meciuri în care au obținut o singură victorie. Adversară în această etapă le este surpriza sezonului trecut, Nice, o echipă care nu se regăsește în acest sezon. Formația de pe Coasta de Azur vine după o serie de trei înfrângeri consecutive în campionat și a căzut pe locul 9. Altfel, pe teren propriu, echipa avea o serie de patru victorii consecutive, până să piardă, în ultimul meci , contra lui Toulouse.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal