Bilet cota 100.00 22.02.2018. Avem meciuri decisive astăzi în Liga Europa și, în plus, sunt 16 la număr. Așa că ne-am permis să-ți formăm un tichet curajos, ce ne-ar putea aduce o sumă consistentă de bani. Vom miza pe sapte partide: Lokomotiv Moscova – Nice, Braga – Marseille, Lazio – FCSB, Villarreal – Lyon, Zenit – Celtic, Viktoria Plzen – Partizan Belgrad și Sporting Lisabona – FC Astana.

Bilet cota 100.00 22.02.2018 Lazio – FCSB

Este de așteptat ca Lazio să intre ca un tăvălug în apărarea FCSB și să pună presiune încă din primul minut. Pentru formația lui Nicolae Dică va fi sinucidere curată să se așeze cu fundul în poartă. Una la mână, aparare a fost făcută vraiște de dinamoviști în ”Derby de România”, iar doi la mână. portarul Andrei Vlad, dacă Dică nu va începe cu Stăncioiu, este extrem de timorat după meciul contra rivalilor. Lazio va avea inițiativa în acest joc, iar Steaua poate marca doar din faze fixe, ori pe contraatac, așa cum s-a întmplat și în meciul tur, la golul lui Gnohere. Pentru acest meci îți pregătim un pariu special și, anume, Immobile marchează primul gol. Atacantul italian a punctat de două ori în meciul din campionat cu Verona și pe el vor merge toate mingile italienilor!

Bilet cota 100.00 22.02.2018 Lokomotiv Moscova – Nice

Nice este la pământ în ultima vreme. A pierdut meciul tur contra rușilor cu scorul de 3-2, fiind cea de-a patra victorie suferită în ultimele cinci meciuri! În campionatul francez a înrerupt această serie negativă cu o remiză, 1-1 cu Nantes. Rușii s-au descurcat foarte bine în partida din urmă cu o săptămână, mai ales în condițiile în care a fost primul ”oficial” disputat de oamenii lui Iuri Șemin în 2018! Meciul va avea loc la ora 18:00, fiind primul al zilei în Liga Europa. Este al naibii de frig la Moscova în această perioadă a anului, iar la ora meciului sunt așteptate minus 15 grade! Jucătorii lui Nice sunt obișnuiți cu vreme de pe RIviera franceză, undeva pe la opt grade în această parioadă, iar lucrul acesta poate fi un handicap mare de tot pentru Balotelli și compania!

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal